Tiden bara springer iväg

Tiden bara springer iväg, vet inte vart tiden fösdvinner?  Det känns oms om det vore igår jag fick Max, fast det är  över två år sen. Han har blivit så sot och duktig :) Och han gör mamma väldigt stolt :) !  Han har hunnit växa över 30 cm och gått upp kanske 12 kilo ungeför :) Han har lärt sig vända p sig, sitta upp , sätta sig upp själv, krypa, gå. och prata. Och det är inte lite han pratar heller :) han pratar hela tiden ,och massa med ollika ord dyke det upp varje dag. vissdt sen är inte alla kanske speciellet vettiga ,men vad kan man begära ac eb tvååring? Haha. Ajja.  Mycket snack och mycket verkstad när det gäller honom :)  Just nu sitter herrn ii mott knä och sjunger "blinka lilla stjäna" Han ser stjärnan som är symbolen för favoriter här på datan :P haha. Oj, nu satt han sig visst i en låda som jag lägge försmå kläder i, det som ska upp på vinden för att spara till nästa KID som kommer någon gång, snart :D Hoppas jag :D
Nu vill han leka kurragömma med Fredrik så vi hoppas han kommer snart :) han är uppe i lägenheten och städar lite ;) Adde hade inte städat bakom spisen :P FY SKÄMS ;P ! hihi. gör ingenting ,det fixar vi :)

Uschy, jag fyller år på sändag, redan 18 :D Det ska bli en befrielse vill jag lova. Speciellet när man själv har barn och är under 18 kan det bli lite knöl, men inte så farligt. Jag kommewr få skeiva på mina egna papper ;D haha. Det ska bli kul, behöver jag inte visa något för mina päon?!

Masttias och Ida var hemma ihelgen, men det var som vanligt, mycket snack och lite verkstad. Men en sak ä säker, jag ska ha tillbaka mitt skötbord !


Nu ska vi ne itll dagis och hämta en schema lapp ;D


Tack och hej !

//mamma angeliicaaa§

Hallojsan

Ahaja, då va det Lördag igen då :P Det är inte så länge sen det var lördag. Men tiden går fort. Idag har vi varit inne i stan och skulle hämtat Fis overall, men den var inte klar inte. Domr ringde ifgrån Lindefx när jag stod o kassan och skulle h'mta den. Dom sa att skräddaren hade fått fel dragkejda så jag får hämta den på måndag efter lunch. Jag blir så arg när man inte kna få saker när det är sagt att man ska få dom. Men vissa saker är mer lätthända än andra.  Och dom lätthända sakerna får man visa förtroende för :) Jag hittade tre trojor till mig jsälv och tre bäcker till Max inne på rean :) Det var sïnte så farligt mycket oflk när vi kom in, klockan 10. Men det blev nog fullt väldigt fort må jag tro ?! Parkeringen var ful redan änr vi åkte vid kvart över elva.


Vad sk ajga göra åt saken när MAx själv har valt vem han vill ha till faster? Det är inte jag. Har han valt faster så har han ? Vad är problemet? Inget jag kan göa något åt liksom.. ?!  Men men.. Nu sitter min älskling och letar efter sin polis duplobil som han fick av mormor och morfar i julklapp :) den har visst lyckats komma bort ava någon konsig anledning..? Det är väldigt lätt att väldigt mcyekt lyckas försdvinna i det här huset ;) Hehe. Men det är ju så när det ifnns småbarn :) För det mesta är det ju iaf inte mina saker som förswvinner utan att han har bot ina egna saker , och det är v'äl tur det. En gång hade han lyckats gömma min plattång, PANIK ! Men inget mer efter det ! Sen gömmer jga mina saker så jag har dom i säket förvar :P

DEt var allt fö mig på en stund kanske kommer mera senare :)


SNART FLYTT !



 Jag älskar min undervara fredrik <3
Snart två år har gått, lång tid, men kärleken består <3



// Mamma angeliicaaa

Annandagjul

Oj, jag har inte hunnit med att skriva här om julafton och allt. Men som alla andra har vi ätit julmat och kollat på Kalle Anka :) Även MAx kollade iår, han tyckte att dety var väldigt konsigt med en fågel som hoppade omkring hela tiden :) hehe. Han såg lite besvärad ut om jag ska vasra ärlig. Jag fick många fina julklappar , Av älsklinge fick jag en stor ask som man ska ha smink i , och den är inte billig inte. Men kan behövas :) HAn är så snäll mitt hjärta :) AV mig fick han bara lakan och snt där tråkiga saker :P haha. Det blir väl så när man ska fplytta :) haha. Max fick självklart mest saker? KONSTIGT? Nej , haha. Men väldigt fina saker fick han:) Han var väldigt näjd över sina julklappasr :) Han fick bla. ett bord och två stolar av mormor och morfar :) Det är redan välanvänt :)  7 tröjor fick han av mig och fredrik och sen leksaker :) Och av alla andra med såklart . Han blev så glad över alla julklappar att han inte glömde bort att öppna dom sista, så det ifkc jag göra . Vi var tvunga att få bort allt papper . Som alla vet tar ju pappret rätt stor platd när det ligger så där över hela golvet . Men det är ju inte så svårt astt plocka bort iofs.

Igår kom Ida, Mattias & Hannes hem :) MYS ! Det är ju ett tag sen vi träffade dom . När Max fyllde 2 närmare sagt :) Hannes har tom vuxit och blivit en liten stor pojke nu :) Hihi .  Max avgudar sin lilla " kuttesin" som han själv säger :) Så sötmin lilla älskling är :) Igår var jagoch fredrrik uppe hos Fredrik pappa och Annette och fira jul med hennes syskon, även dä fick Max julklappsar :) Vi vuxna lekte paktleken och jag vann en vinflaska ;) Vet inte om jag ska sprara den till första helgen i Fredrik lägenhet kanske ?? Lite mys efter astt Max somnat :) Det blir bra va?! Hihi.

Imorgon ska jag, Max oxh fredrik in till stan, egentligen inte mellandagsrean, men det blir ju så . Jag måste däremo hämta maX overall som jag lämnade in förra veckan för att ha gått sönder i tvättmaskinen? EFTER EN TVÄTT? Hmm, ajja. får en ny dragkedja så ska den vara som ny sa dom, och jag litar på deras ord :) Tänker dra upp fredrik så att han är vaken när jag vill åka :P Jag tänker varainne innan tio när dom öppnar så jag slipper det mesta folket ! Hoppas jag aif !  vill in på gina också och köpa ett poar byxor och en tröja :) dom har ju trots allt 50% i hela affären så det är bäst att passa på :P

Nej nu ska jag väl koja här hade jag tänkt mig och pussa på min älskling innan också ;D


// Mamma angeliicaaa

Dan före dopparedan :)

Som sagt var , tiden bara springer iväg. Imorgon är det julafton, och många paket blir det :) vi ska vara hemma först på förmiddagen och äta mat. Farmo och farfar kommer hit :) min minstga bror kommer hem också :) ska bli kul att träffa honom. Senare på eftermiddagen ska vi gå upp till Mattson, äta gröt. Det är bqara att äta och äta hela dagen i morgon. Fredik ska till sin mormor i morgon och fora jul, skulle vilja åka dit också. Gör det o dom är dumma här hemma ! det är skönt att alla julklapparna är köpta och klara. Det är iofs ett tag sen dom blev klara, men iaf :) Det är ju många sm kör sista julrushen nu i helgen som var och dom här sista dagarna, jag fattar inte hu man orkar. Och jag med barnvagn skull einte vilja gå in där och stressa sunt bland allt folk. Det ärckte med att vara inne i lördags och byta Max overall som hade gått sönder? Och hur bra kvallitet är det då på den då om den går söndefr efter EN tvätt? Ajja..


Igå¨r var Jenny här och klippte min lugg :) Jätteskönt, nu ser jag igen :) Det är det västa med att ha lugg, den måste klippas hela tiden. Sen när Jenny hade gått blev det ett väldas tjat på min lille herre här hemma om att han skulle täffa faster Junny! Vad arg man kan vara för att man itne fåt trräffa en människa då. Men vi åkte hem till fredrik sen och som tur var så var Jenny hemma ! Ojoj, vilket liv det hade blivit om hon inte hade varit det.. Då skulle mamma hört på en arg liten herre i sina trosigaste år ! Inget skjigt inte !









Idag har jag och Max varit på kalas hos Jonathan:) Mycket fint fick han . Nu är han hela 3 år, en väldigt duktig treåring också må jag säga :) Det var kul astt träffa nytt folk. Felix oxh Lucas vcar där också. Kul att tgräffa dom. Det är ju ett tag sen dom flyttade .. Men dom verkar trivas :) Max envisades med att han skulle ha sin cykel bort till Jonathan när vi skulle dit. Det är inte så låbngt bort så jag tänkte att det går väl. Men det skulle jag inte ha gjort. Det slutade med att jag fick bärqhonom ända hem ! Hern somnade inte ens halvsvägs hem ! TUNGT ! Han väge ju trotsallt 16 kilo ! Hehe. Jag kommer ha träningsverk i morgon i mina armar !

Oj, nej nu måste jag åka ner till Evaboden och hämta det jag lagt undan till Max som han ska ha på sig i morgon :)

Ha en trevlig JUL !

Tack och hej // Mamma angeliicaaa

Nemen hejsan :D

Oj då , Nu vawr det ett par dagar sen jag var här och skrev ;P Men nu är jag här igen :P  Min älskling sitterf ute hos pappa óch pratar jobb, jättekul . NEJ ! :P haha. Jag mår verkligen bra :P Haha.. Vet inte rikigt varför :P

Skulle gått till Lotte i fredags, men etersom han är sjuk så fick det bli att vara hemma. Han har fått något virus i halsen, och feber "/ Hatar sjuka barn, men det tillhör ju. Men det är aldrig kul. Man kan inte vara ute och leka. Det blir bara att vara hemma och tråka. Nu är han ju pigg fast han har feber. Men blir han trött blir han rikigt gnällig :( Men det förstår väl jag iofs. Men kul är det inte ! Vi får se lite närhan hade tänkt att spva middag idag, han sova nämligen ingen middag igår och somnade kvart över 6 på kvällen, och sov till halv nio i morse. Visst alltid skönt med sovmogon, men ajja. Han sov många timmar inatt :) vilket han behövde :)  Men iaf I Fredags så gick jag och min stora älskling på bio efter mycket om och men . Jag kände att jag behövde komma hemmifrån lite iaf fast fis var sjuk . Jag är så strssad jämt ohc ständigt, behöve4r bara ta hand om mig själv ibland. Tyvärr har man inte rikigt tid till sig själv när man har småbarn.. Det är något man får trycka in imellanåt iaf ;)

Jag har alldeless för mycket att göra som tillhör skolan och allt runt det. Jag har två saker i svenska som ska in. Men det är snart klart, men iaf. Sen är det en bok som ska börjas läsas, och ett arbete som ska vara inlämnat och klart den 16/1 , HANSKRIVET !  Hur ska det gå till ? Ajja. Det ska nog lösa sig? Ska sätta mig och plugga ikväll sen när Fredrik åkt och Max sover :) Hoppas han somnar skapligt. Och hoppas han hinner lbi frisk tills på tisdag eftersom vi ska på kalas hos jOnathan :) Om han är frisk vill säga men det hoppas vi att han ska hinna bli :) Han är en av dom barn på dagis osm lyckats på ögoninflammation som alla andra vbarn på dagis fått :/ Utom min vill säga ;) Vad glad jag är :) Híhi . Med tanke på hur fort och lätt det smittar är det konstigt att Max inte fått det. Men ajja. Jag är bara glad :)
Pappa pratade med ett par vi känner som bor uppe i Sthlm, ohcv deras lilla hade haft magsjuka, influensa och magsjuka igen och ögininflammation. Så dom ahde varit väldigt trötta och det förstå väl jag . Det blir man när barnen är sjuka..


Tack och hej / Mamma angeliicaaa

Jahajaa

Onsdag idag då :) Vi får se vart livet tar riktning idag då någonstans. Jag är hemma idag och pluggar. Jag har bara 2 samhällslektioner och Monica är så snäll så att jag fick jobba lite hemma ist. Det va inte så kompliserad sak att göra så det kan inte ta så lång tid det där inte, men vi får se .. SEn skulle odm leka, och leka kan jag ju göra här hemma också :) Men inte förrän jag hämtat min lill älskade fis :) Vi ska kanske ner till Jonathan efter dagis sen, får se. Skickade ett sms till Carro, men hon kanske sover, eller är ute och luskar runt i vettnet ;) hehe. Max saknar ju Jonathan nu, han vill ju hem till honom och leka :) hihi. Dom är så söta dom små trollen :) ! Det är ju tur att Jonathan snart ska ha kalas så Max få komma hem till Jonathan och leka av sig lite :) hihi :)

Skulle egentligen varit hos Lotte på fredag, men skiter i det. Dom ska ändå bara supa och snacka skit. Snacka sit kan jag göra i nyktert tillstånd et lovar jag. .Det är inget kul och bara vara fyra stycken och en av oss är nyktra heller. Annars har jag inget emot att vara nykter. Men inte där.. Feffe ska troligtvis inte heller dit så. hon hade ju råkat dubbelbokat sig. Jag förstår varför hon väljer att vara med Josefin :)

Eftersom jag inte ska till Lotte så ska jag och min älskling gå ut och äta och kanske gå på bio . Det var länge sen man gjorde något sånt, utan barn menar jag :) Som förälder behöver man lite tid någon gång ibland för sig själv för att orka med att vara förälder, en bra förälder :) Det ska bli mysigt. Vi hade ju trots allt varit förlovade i 18 månader i måndags så det är väl något att fira ? Eller vad säger ni ? Undra vilka bra filmer som går på bio just nu då ? Kanske skulle sätta mig och kolla på det och se om det ifnns något som verkar vettigt att se?!

Pappa är hemma och sitter ohc jobbar med sin elev här hemma, han är väldigt söt :) han är lite små rund :P Haha. nej det , det är verkligen inget fel på honom , Han verkar vara jätteduktig i skolan. Bara han vill ;) Men så är det väl med dom flesta menar jag ;O Haha.. Tror dom skulle åka ner till skolan runt halv tolv eller så. Då blir man ensam hemma igen då :P KÄnner jga mig fö ensam får jag väl gå ner och hämta min mini älsk :D Hihi :D

Nej nu kanske man skulle sätta sig och göra det som ska göras , hmm. eller något sånt. Det är ju så fruktansvärt tråååååååååååååkigt bara :P haha.. Men jag ska väl göra som jag blivit tillsagd att göra :P Lärarna blir lite gladaredå . Inte för att jag kommer träffa henne något mer, inte vad jag vet iaf :P men ändå :P Haha..

Imorgon har man tre lektioner bara då, ska bli skönt. Men det är ju så det har sett ut för mig varja torsdag nu . Det är ett bra tillfälle till att stta sig och plugga på . Men eftersom vi ha gympa före hålan blir det ju att man åker hem och duschar av sig och sen kirra kek ;) haha. Och sen plugga ;P Jag har så mycket hålor så att jag inte vet vad jag ska göra på dom snart, vilket är ganska skönt just nu . Men det är ju LOV snart och efter lovet kommer det nya hålor och nya skolarbeten att göra. ANTAR JAG ?! Men tvåan är värst sägs det ju. Så det är väl bara att härda ut nu fram till sommaren.

En sak till.. Vio har våran praktik dom 5 sista veckorna innan vi slutar i Juni, och hur kul är det då? Vi kommer inte kunna gå ut när treorna har studentvecka och grejer. Och inte nä dom inne i stan heller har det. JÄTTEKUL ! NEEEEEJ ! BLir fan ARG ! Visst man är ju ledig vissa dagar så dom dagarna kan man ju festa loss lite gran ;D haha.. Men men vi får se hru det där slutar. Det är ju ett tag kvar menar jag . Undra när treorna ska gå ut på praktik då ?! Ajja, inte mina problem?

Bara för att man är ung mamma ska man inte få roa sig?


// Mamma angeliicaaa

Tjena hoppsan ;D








Oj vad tiden bara springer iväg.

Jag och min älskade fredrik ha visst varit förlovade i 18 månader och tillsammans i 22 månader :) Och det känns verkligen inte som det. Tiden bara rinner iväg, vet inte vad man har gjort på dom åren. Men kärleken består :)

16/12 2008

Nu är det inte många dagar kvar på detta år. Närmare sagt  17 dagar . Undra vad man ska göra på nyårsafton..?
Någon som har lust att hitta på någon spännande ?


Idag då.. Har man varit i skolan. kom hem nyss, väntar på att Max ska äta klart mellis på dagis så jag kan gå ner och hämta min lilla älskling :) Idag är det lite som öppethus eller vad man ska säga när man hämtar barnen :) Vi fick ju ingen frukost när det var Lucia så vi får fika idag när man hämtar barnen ist :) det är ju lite mysigt :) självklart kommer jag direkt efter mellis ;) haha. Tur då får jag kanske mera fika :P Eftersom  min son inte kommer vilja ha kanske :P haha.

Skolan var inte alls kul idag. Jag blir så ledsen på folk som aldrig kan växa upp och vara som dom bordee med tanke på ålder osv. Men det är ovs inte mitt problem, men jag blir så himla ledsen när dom inte kan bara vara som normalt folk. Varför ska det supas hit och dit? Jag bara undrar? Supa hela tiden gjorde jag när jag gick i typ 7;an . Visst det är inte bra att man gör det när man är så pass liten jag vet. Men det kan lätt bli så när man umgås med bara äldre. Det är ingen ursäkt , men det var därför.

undra om det är någon som ser henne gå där och känna sig helt ensam? Jag vet inte heller hur hon egentligen mår?! Hon känner väl att det bara är att bita ihop och se lycklig ut, det kanske inte funkar jämt och ständigt. Som idag tex, hon fick följa med , dom sa att dom vill ea tthon skulle följa med . Men dom glömmer bort henne så fort dom börjar prata om när dom ska träffas och var de ska träffas. Då säger dom bara just ja, du kan ju också ses där nere så kan ju gå tillsammans bort. När hon frågar vad dom ska göra hemma hos en av vännerna så får hon till svar att dom ska supa, och då genast backar hon ur. Hon vill inte supa, man har roligt utan sprit tycker hon. Hon vill att allt ska bli bra igen, hon vill inte ha det såhär. Och DU som skulle vara dig själv då? Är du det?! Nej det är du inte.. Hon känner isg väldigt elak när hon säger dessa ord, men vaför ska hon göra det?! Alla har väl rätt till att tycka och tänka vad dom vill och hur det runt omkring är.. Hon tycker att dom är rikigt tråkiga, oc elaka om inte annat ! Dom är snälla ibland, och hon duger ibland. när det gäller att få papper och penna , ungefär då duger hon. Men det ska bli änding på det, Det har hon sagt !
Jag hoppas att några kommer ta åt dig av det här . Men det är väl sånt som kommer ta tid. Tror inte er som det handlar om kommer läsa det här..?!


Ni alla vet vem Hon är !



// Mamma angeliicaaa

det blev visst hel fel .

Det jag råkade kopera och klistra in i min blogg glömde jag att ta bort. Jag skulle visa en kompis som int ekom in på beckas blogg. Jag vet att det blev helfel ;) Det var inte meningen "/ SRY BECKA !


TACK OCH HEJ ! // MAmma ngaelicaa

Unga mammor

Jag förstår inte vad folk menar med att det inte finns några unga mammor som vet sitt eget barn bästa. "dom är ju bara barnet själva" Det har jag fått höra många gånger. Visst jag var bara 15 år när hag födde Max, men ser han ut och lida över att hans mamma bara är 15 år äldra än honom´? Naee. Tror inte så.  Det är så många osm säger att man itne kan bara för att man är ung mamma. Man har ju hela livet framför dig. och jga det har man. Men vadå ? Bara för att man är ung betyder det inte att man är en sämre mamma än vad en som är 35 och får sitt första barn. Jag vet många som är unga mammor och kalra av det betydligt mycket bättre än dom är äldre. Men sen  att inte alla kan och inte alla förstår vad det egentligen innebär. Det är en annan sak. Men bara för att några inte kan ska man itne dra alla äver en kam! Det tycker jag är förskräckligt ! 


Oj, körlektion om 15 minuter ;) bäst att åka nuv ;)

Tack och puss // mamma angeliicaaa

Halloj :)

Hmm . Mycket i skolan . Men det funkar väl. Har Naturkunskaps prov imorgon, slutprov till på köpet. Med andra ord kan jag ite sänka mitt betyg, bara höja :) skönt det , eftersom det är lite sissodär med det ämnet ;) haha . Det är vissa kurser som ska hinnas avsluytas nu innan jul, och i dom är det ganska mycket i . Men det är även mycket i dom kuserna som ska fortsättas efter jul, men det är bara för att hinna klart med det vi håller på med. I medicin håller vi just nu på med Människans livscykel. Våra känsorganoch hej och hå. Vi kollade på en film idag om typ hur livmodern och prostatan såg ut. Ganska intressant. Jag menar det är ju inte ofta man kollar på hur man själv se ut inuti . Jag vet ju hur barnet ligger i livmodren och hu det kommer till och allt det där ja. Men det är ju inte alla som vet det. (Det var också på filmen) Det var den dära bariga doktorn som var med i filmen igen , Alice Roberts eller något sånt :) Jaa, hon är engelsk ja..


Vad arga vi var på Lena idag då, visst hon är ingen lärare, men då borde hon döma åt andra hållet. Hon borde inte ge sämre betyg än vad man hade föra året bara för att man kanske har haft 2 fel på 2 stycket prov. Då blir man godkänd normalt sett. Men men. Mot mig var hon jättetrvlig på betygsamtalet iaf :) Skönt det :) De tkänns som om hon ich jag kommit varandra gansak nära faktiskt :) Hon är väldigt bra på att undervisa det kan jag verkligen inte säga något om. Det tycker nästan alla i klassen också, Med tanke på att hon inte är lärare så måste man visa lite respekt för det också :)

Nu är det bara 9 dagar rkvar till julafton :)
Det är bara 11 dagar kvar tills vi börjar flytta antar jag :) Det ska bli så skönt . Jag bara hänger med hit och dit :P



Är det någon som är bra på att fixa bloggar får ni gärna säga till? Jag skäms nästan äver hur min blogg ser ut ;) Haha.



I helgen då ? Jo , i fredags gjorde jag inte så mycket. Fredaik var och åt julbord med firman och sen ute på harrys ;) sen sov han hos son mamma . Vi åkte in till min svärmor i lördags, men innan det gick vi på stan . Max ska ju på kalas den 23:de så måste ju ha en pressent med sig . Men GUD vad MYCKEET FOLK ! Jag trodde jag inte skull ekomma fram. Vet inte hur folk okar gå med barnvagn när det är så mycket folk. När vi kom in var det inte så mycket folk, det kom när vi gick sen. Runt kvart över 12 ungefär. då gick vi upp till fredriks mamma, men fick gå en omväg för att min fis skulle somna, och det var itne det lättaste. Men sov gjorde han när vi kom fram ;) Haha. Det är ävl inte så konstigt när det guppade så pass mycket osm det gjorde


Tack och hej // Mamma angeliicaaa

Halloj :)

YEEEEEEES Kevin vann igår! Inte fårvanande, men ändå ;D;D Visst ehela tiden att han skulle vinna, och mycket rikigt han vann !


Lördag ..

Vad ska man hitt apå nu ikväll då? Jag och älsk har int etärffats så mycket denna här veckan känns det som, vi kansek tar en tur ner itll Adde senare, när fis sover på sitt söta öra :) Nu sitter han och läser bok med morfar, och jag tog en liten stund att sätta mig här och bara skriav av mig lite gran.


Kommer mera senare :)

Tack och hej // Mamma angeliiicaaa

Max <3








Du är det absoluta som har hänt mamma <3
Mamma blev så stol över idg idag när du gick luciatåget utan mamma :)
Gubben , du är mammas allt <3


12/12

Idag är det fedag :) Jätte skönt :)


Dagen börjadfe med att vi gick upp klockan 05,40 för att vi skulle vara på dagis när klockan var 06.45 . Max skulle ha luciatåg på dagis :) Det var väldigt fint må jag säga. Min lilla älskling var självklart tomte :) Och det skulle han vara hela dagen tyckte han så det fick han vara :) Han sover tom med sin tomtedräckt. Det är tur att jag hade en tunn som han kunde ha under den andra som är ganska tjock :) Men han skulle se lika dan ut som Jonathan så det var ju bäst att han fick göra det :) hehe . Luciatåget var jättefint. Dom stora barnen sjöng och gjordfe rörelser till dom olika sångerna. Dom små hängde inte riktikigt med (svar ja, Max är medräknad där ) . I år var det ingen frukost efter som det var förra året, men det var mysigt ändå :) Emelie fick springa runt och jaga barn i morse nrä klockan var sju, precis inann tåget skulle gå "/ Som tur var hade theo bara sprungit in på avdelningen inne på dagis och leteade efter sina vänner :) Söt han är då lille theo :)


Varför går man på någon annans barns luciatåg för? Det förstår inte jag, om jag ska vara ärlig, och de ska man väl vara?! Det har min mamma iaf lärt mig ;) Men man kanske tycker att man har något att göra där.

Du tror verkligen att du betyder något för honom va? Det gör du inte?! Och inte den andra heller.. Han tittade inte ens åt ditt håll! HAHAHA ! KÄNN DIG VÄRDELÖS ! Nu kanske du bröjar fatta vem som verkligen betyder något?

Jag  känner mig ganska motiverad till att ha helg, NOT ! Jag ska ha läxförhör på måndag om medeltiden, och sen på tisdag ska vi ha slutprov i Naturkunskap. Gud vad jga känner mig LADDAD ! NEEEJ ! Men en sak är säker, jag är duktig. Jag har koll på mina saker. Idag har jag fixat nya pärmar så att jag kan sätta in alla mina papper i en pärm, eller inte alla men i dom ämnena som det är inte så mycket papper i kan man ha i samma pärm. Har ju nummerregister så det är ju bara att skriva ner under vilken flik som olika ämnen ska sitta bakom så det hä sk anog bli bra. Nu kommer jag altså slipp ALLA lösa papper och därmed kommer jag alltid ha alla papper kvar när det är något som ska komperas elle ska göras om eller förbättra . Det känns rikigt jekla bra faktiskt ! Jag hittade även ett pennskriv uppe hos mamma som jag lånade. Hon tyckte att det var okej.. Jag frågade ju iaf, men visst kanske lite sent, men bättre sent än aldrig ;) eller vad äre man säger ;P haha. Men i det får jag plats med alla mina pennor. Eftersom jag int ekommer ha några mappar längre så kommer jag vara tvungen att ha ett pennskriv att ha min apennor i . Men det är bra för då vet jag vart dom är , och när det är dags att köpa nya :) Det är konsigt , men pennor försvinne otroligt lätt. Jag förstå inte rikigt vart dom tar vägen?! någon mer som har samma problem? Om inte annat om man ä snäll och lånar ut en penna så är det fåtal gångar man får tillbaka dom. Mäjligtvis efter en vecka om man har tur, trasig eller slut . Så jag ska sluta låna ut pennor. Jag kan köpa många pennor i skolan på måndag had ejga nog tänkt. Ska no gta ut en hundring och köpa lite nya pennor och block kanske, mäjligtvis suddegum också. Hmm. vi får se hur långt pengarna räcker.


I morgon då så vi åka med mamma och pappa in till fis farmor (inte rikiga utan den han valt själv . Min svärmor :) ) Fredrik ska ut och äta julbord ikväll med firman, så han lär va ganska på lyret ikväll, hoppas bara att han inte ringer till mig och väcker mig ;) man vet ju aldrig med dom där fulla pojkarna :) Eller så åker vi till Linda :) vi får se hur det blir :) Annars i helgen måste jag plugga, kommer vara jättetrött på måndag, känns jättebra. NEEJ !


Nej, kanske skulle ta och avsluta här och gå och sätta mig och kolla på Idol den lilla tiden som är kvar ! Jag är nöjd bara om KEVIN VINNER ! Men det gör han ju lätt eftersom han är så grymt jälva bra ;D !



Tack och hej // Mamma angeliicaaa

-onsdagonsdagonsdag-

som sagt var, det är onsdag idag ;)

Fis har somnat . Jag har varit på bio med mamma och tuula nu ikävll, vi har sett rallybrudar :) Den var väldigt kul om jag får säga det själv :) hihi..

Mamma tycker jag behöver gå och lägga mig, men det tycker inte jag.  Hoppas att Max sover inatt och inte hostar något, eller lit egör ju inget, men inte så mycket tack ! Skull enog behöva sova nu ett par nätter framöver. Men det lär bli svårt eftersom jag inte har någon som kan ställa upp och ta herrn en natt. Jo fredrik skulle säkerligen göra det, men då måste det bli en helg och att jag inte sover i samma hus som dom, för då blir det ändå jag som får gå upp och göra allt under nattetid "/ Jag får helt enkelt sova hemma i fredriks säng och han sover här med fis :) haha. Undra vad han skulle tycka om den iden ;) Troligtvisd inte så himla spännande . Nu är älsk hos Adde och pratar jobb och bilar eller något i den stilen. Och jag ska nog gå och lägga mig snart. Jag har suttit och pluggat ett tag, bheöver vila hjärnan nuv .


ÄR DET nÅGON SOM ÄR GRYM PÅ ATT FIXA BLOGGAR ? JAG VILL HA MIN FIXAD; MEN FATTAR INTE !?


Elin skulle gjort det, men glömde kanske bort det, vad vet jag, eller vissa saker tar ju ganska väldigt lång tid bara.



Jag älskar iaf mina underbara pojkar :)



Jag skulle vilja gå till timjan någon dag och hälsa på ?! Någon från min förra grupp som ska med ?


// Mamma angeliicaaa

jag älskar dig <3






Jag vill bara säga att jag älskar min underbara son över allting annat .
Du betyder verkligen allt för min gubben . Jag vill inte leva en dag utan dig.
Det är du som gör livet värd att leva :)

Tänk att ett livs största misstag kan göra livet så värt att leva .
Det trodde jag aldrig <3

jag älskar dig <3




Jag vill bara säga att jag verkligen älskar min
underbara pojkvän & fästman över allt annat <3


Halloj :)

Idag är det onsdag, fast jag trodde det var torsdag i morse när jag vaknade. Blev lite rädd med tanke på att jag har prov på fredag och inte kna så mycket än. MEnd et ska nog inte vara så svårt. Ska skriva samma prov som jag edan skrivit en gång så det ska nog itne bli några problem :) hihi. Hoppas på ett bra betyg bara :) hihi :)

Igår när jag skulle gå ner och lämna fis, blev han helt hysterik, han skulle nämligen inte gå till dagis. Men jag tänkte att det kanske går över när man väl kommer ner. Som det brukar vara när han itne ska gå ner till dagis andra dagar. ;Men igår hjälpte det inte ens att vi kom ner, han bara skrek att han skulle gå hem. Så vi var väl på dagis i  10 minuter sen gick vi hgem igen :( Stackars mådde inte bra. Visst att han hostade lite, men när vi kom ner hostade han hela tiden. När vi gick från dagis var vi ute i säkert en timme till, han behöver ju luft ändå . Han satt ju i vagnen när vi gick. Todde nästan att han skulle somna, men vi hann hem så att han fick bajsa sina 4 gånger på en ½ timme. så antagligen hade han jätteont i magen :( stackarn. Han har ju problem med magen. Så vi är hemma idag också. Han har ju hostat en del i natt så det är lika bra. Nu får han chansen att ladda om så att han orakr luciatåget på fredag :) ska bli så mysigt att kolla på dom i å igen :) Han är ju betydligt mycket piggare och mår mycket bättre idag redan så det ska nog inte vara några problem på feredag, men man vet ju aldrid. Det är ganska skönt ändå att Max blev sjuk nuv, behöver vara hemma ett par dagr själv för att ladda batterierna.  Har prov som sagt var på fredag, njurar - medicinsk grundkurs :) Det är en väldans rroligt ämne, men väldigt mycket fakt hela tiden. Och eftersom vi har en ssk, som inte har någon lärarutbildning är det väldigt lätt att det blir lite enformigt , men det är itne lätt. Vi är ju trotsallt hennes pröviklass. I vår sen ska hon ta över tvåorna också, eftersom Susanne flyttar. Jag ska inte skriva min åsikt om det, det kan finnas någon som läser och sen kanske säger det. SÅ nej tack ! Men men . Ni som känner mig vet vad jag tycke och tänker ;) haha. Men men..

Skulle ha pluggat igår kväll, men älskling kom och gjorde mig sällskap här hemma eftersom mamma och pappa var borta och gjordfe olika saker med jobben. Inte för att det gjorde man något, men det är så tråkigt astt vara ensam i sånt stot hus bara ;) Jag vet att jag är mörkrädd "/ (A) . Nej, jag är ju inte helt ensam. Och visst känner jga mig tryggare när jag har fis i min närhet, men vad skulle han göra om det skulle komma in någon och försökte döda mig? Ingenting. Förutom att skrika möjligtvis, eller mer troligt att han skulle springa till mig och ropa mamma. Ungefär så mycket skulle han göra. så jag har hellre fredrik hos mgi :) + att det är mysigt att ha sin älskling vid sig på kvällstid :) Saknar dig varje sekund utan dig <3


Jahopp då har man beställt nya patientkort till både mig och max :) Vet inte rikgit vart dom andra har tagit vägen. Tror det är Max som har råkat få tag i min plå¨nbok och tagit ur dom därifrrån antagligen. Men dom ska nog komma snart antar jag :)

Det är ganska skönt nu när Max är så pass stor så att han kan sitta och leka eller läsa en saga själv , för då kan jag sätta mig ner och kanske plugga elle som nu sätta mig ner och skriva av mig lite gran :) som är väldigt skönt :) Hann ju inte sätta mig igår kväll, jag var väldans trött igår ska jag säga. Jag har inte kommit i säng före 23, en ända kväll på nästan 3 veckor, och sen inte få sova på nätterna, kroppen börjar nog ta stryk av det nu känner jag. Så ikväll blir et en tidig kväll. Sen får vi se hur det blir med det när det väl ä'r kväll. Måste sätta mig och plugga senare också. Får väl bli när Max sover middag, om han nu ska göra det vill säga. Han står ju mittemellan av att sova och inte sova middag just nu . Iaf hä hemma. Vissa dagar kan bli väldigt tidiga, redan klockan halv sex - sex sover han. Det är väldigt skönt och välbehövt för min dell också faktiskt. För då får jag tiden jag behöver för att kunna sätta mig ner och plugga. Annars är det så lätt att jag tänker. Men jag hinner inte så mycket på en timme, för sen är jag ändå så jekla trött. Men det är också något som jag ska sluta med att tänka. Jag måste ta till vara på alla tillfällen jag kan både i skolan och hemma. I skolan är det nästan lättare, eftersom det är på dagtid. Eller det spelar egentligen ingen roll om det är på dagtid vart jag plugga för då går det lika bra oavsett om jagh är i skolan eller hemma . Eftersom jag nästan har alla arbeten och allt som ska göras på datan här hemma så blir det att man gör det senare på kvällen, då när man är svin trött och inte orkar lägga ner mera tid på skolan för den dagen "/ HATAR VERKLIGEN SKOLAN !  Det är otroligt mycket. hela tiden.. 




Det var allt för mig för den här gången // Mamma angeliicaaa


Bio ikävll kanske med mamma och Tuula :)


8/12 2008

Mååååndag.... ?
aha . måndag ja..

 

Satt och tog ut mina aggrisationer på amandas mamma idag i skolan, det var väldigt sköntatt få u sig all ilska ! hon sa ungefär så som jag tycker själv aqtt det borde vara. MEn vissa har tydligen svärt att fatta !

Det finns vissa här i världen som jag skulle kala mig utan ! Typ dig och dig ! och sen två till som inte behövs nämnas här?! Om ni känner er utpekade så säg gärna till, så det är nog inte er jag menar.. Det är så att jag inte tänker skriva några namn eftersom det kan finnas folk som kan läsa det här utan att dom kansek egnelitgn behöver det. Och då är det onödigt om det skulle såt massa namn som inte dom har något emd att göra..

Mitt jävla smato då , har skrivit typ AS mycket, och sen trycket på Esc . mitt jlva dumhuvue ! blir så jälva arg på mig jsälv ibland.


Fis har somnat, skulle behöva gå coh lägga mig också, men har verkligen inte tid till det. Har så illa ycket i ksolan just nu, eller just nu och just nu. Hela tiden vill säga. Men nu innan lovet är det ännu mera. Vi får se hur länge jag orkar. Viktoria har lovat att hon inte ska låta mig gå in i väggen , hon ska lösa det om det skulle bli så illa att jag känner att det är på väg rakt in. Än så länge är det väl bara "lite" jobbigt, men om det fortsätter såhär kommer jag gå in i väggen.


Rök ihop ikväll också. Självklart. Blir bar så satans förbannad! TA MIG PÅ ALLVAR någon gång!

Skulle vilja vara hemma och vara mammaledig, så mycket mer jag skulle hinna med då, och vad skönt det skulle vara. Men innan dess behöver jag jobba ett tag så jag får ut mera föräldrapenning så att man har råd att bo och leva. Det är ju inte det billigaste med barn inte. Men det är sånt man får ta när man vill ha familj :) Tur iaf att det är det finaste som kan hända än :) Det märker ni när ni själva får barn, ni som inte redan har :) Familjelivet är helt klart underbart!

Det är tur att jag har en sån underbar son och en sån underbar pojkvän som jag har. Utan dom skulle jag aldrig kliva upp ur sängen på moron och tänka att livet var värt att leva ! Jo, pga min älskad evänner också självklart :)

Hur mår jag ? Jag mår jättebra? Men skulle vilja bara ändra på saker och ting.

Om jag kunde vara hemma och mammaledig ett år , och lite till skulle inte sitta helt fel ! Men då måste jag ju skaffa mig en knodd till :P Och då måste jag bli gravid först, och föra tt li det behöver jga en karl ;) en karl har jga ju , men inte som är lika på ;) haha. Men det kanske löser sig när vi flyttar ! jag älskar verkligen min blivande SAMBO !


ska nog kanske gå och sätta mig vid TV. undra om det sitter någon där? Vi får se vad det visar sig..



Tack elin för att du finns :) 


Har fått tid åt fis på ögonkliniken igen då :) Ska dit efter nyår och så. Ska bli skönt att kanske få svar på om det skulle vara något fel eller om det bara är "trötthets skelning" Sen ska vi till BVC den 7/1 också, klockan 9.30 tror jag det var ;) Får nog kolla det sen när jag är klar här, så jag vet menar jag. Inte föatt det är i mogron, men ändå . Nu tror jag att jag har skrivit ganska mycket, får se när jag är klar och har sparat allt.


Min älskling har luciatåg på fredag, ska vara ombytta och klara när klockan är 06.45 ;) då blir det en tidig morgon då. i värsta fall får jag ha honom hemma på torsdag så att jag vet att han somnar tidigt den kvällen. Min stora älskling vill inte följa med. Jag förstår honom faktigt om jag ska vara ärlig. Vill inte att du ska med, men jaja, Det är väl bara att gilla läget !

Det jag skriver ska nog inte tas så jätte seriöst jämt tror ja inte. Det kommer så himla mycket tanker när man är arg, eller mår dåligt "/ !!! BLÄÄÄÄÄ ! ¨


JULLOV SNART !



Tack och hej

t//
mamma angeliicaaa


Helg

lördag, ensam hemma ikväll :)

SKÖNT !


Torsdag :)

Idag ä det torsdag, och en helt vanlig torsdag faktiskt ;) Eller vad man ska säga.. Men torsdag ärr det..
Dagen började inte speciellt bra idag, jag gick ut i köket, men gick in i mitt rum väldans fort igen! Tänkte inte vara där ute, blir bara tjafs, och mycket rrikigt blev det det självklart. Vet inte vem jag ska kunna prata med ?! Om det här!? Ska jag gå över till gannen och prata av mig om det här också eller? Som med det mesta? Får tom, låna lite grädde och grejer ifrån dom så kanske man får komma över och prata va sig lite skit om det här också? skulle kännas väldigt bra? Viktoria har ju varit sjuk nu ett par dagar, du skulle bheöva komma tillbaka?! SNART !? Tur att vi har en så underbar mentor. Man ska kunna prata med sin mentor om allt, och det kan jag evrkligen med henne, det känns så himla skönt :)

Ska det vara såhär mycket i skolan jämt nu eller? Jag orkar inte längre, jag vill inte längre..!


Sitter hemma nu, ska plugga egentligen , men får se hur mycket det blir. Men det kanske är bäst så att du inte kan klaga på något ..?!

Hon var inte på jobbet idag ?! Skumt ?!


Man blir ganska deppig av att sitta och lyssna på lite halv depp musik, men det ska nog gå att göra någonting åt, hoppas jag iaf..

Har pratat med maia idag. Hon kom med dom svaren jag verkligen inte ville ha. Så antar jag att jag verkligen måste prata med mamma annars komme rjag nog itne långt utanför dörren här inte. Men det är väl bara att hårda ut !? JAG VILL INTE !!!!? SNÄLLA HJÄLP MIG ?

Jag är snart 18 och har barn ?! Finns det inget att göra åt saken ?


Du som skulle hjälpa mig, hur blev det med det ?!
Det är frågan det ? Du älskade mig?! Men du hjälper mig inte?

Hmm, ska sluta bry mig om alla andra, ska enbart börja tänka på mig själv och mina älsklingar :)! Orkar inte längre. Jag går ändå barar ner mig om jag ska bry för mycket om alla andra. Jag vill bara att man ska kunna vara vänner och stötta varndra, men får man inget itllbaka är det mengislöst om bara en av dom ska finnas för den andra, men inte tvärtom. JAG BLIR GALEN ! Undra vad problemt är? Det är sp mycket folk som jag skulle kunna skjuta huvudet av, jag lovar ! Typ du,du,du,du,du & DU ! Men det är inget jag ska göra, eftersom man itne alltid kan få som man vill..

Har fullt upp vajre helg ända fram till jul . Fattar inte när jag ska hinna med att bara vara och ta det lungt. Skönt att det är lov snart.

Klarar du inte av att ta ditt ansvar så snälla lämna oss ifred nu?! Det bli bara lindande tillslut om du ska fortsätta som du gör...


Nu när jag har skrivit allt det här så har jag skrivit i ungefär 12 minuer, och nu ska jag nog görra något vettigt. Det är väl bäst jag reser på mig nu då kanske...................



How about a round of applause
A standing ovation
Ooh
Yeah yeah yeah yeah yeah

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
(please)
Just cut it out

Don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
(But it's over now)
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
(You better hurry up)
You better hurry up before the sprinklers come on
Talking' bout "Girl, I love you, you're the one.."
This just looks like the re-run
(please)
What else is on?

And don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

Oh, And the award for
The best lie goes to you (goes to you)
For making me believe (that you)
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh

How bout a round of applause?
Standin' ovation...

But you put on quite a show
Really had me going
Now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow

But it's over now


Tack och hej / Angelica..


Onsdag

Idag har jag varit i skolan, hade bara två lektioner :) + körlektion, råkade visst backa in i ett träd, men det gick bra ;) haha. Tänkte om jag skulle ut och köra med pappa senare ikväll igen, för att se omdet går bättre med honom :) ? Brukar kunna vara så ?

Har 'ven beställt tid för att fixa mina nagla till jul och allt där :) Om inte annat måste dom ju vara fina till NYÅR och min första LAGLIGA UTGÅNG ;) hehe.  Någon som ska med ?


Pappa gick ner och hämtade fis på dagis och åkte ut itll min farmor och farfar, osm skulle fika och lämna en häst som fis fått med sig hem någon gång när vi varit där ute. Inte för att det gör dom ngt att den inte står i sitt förnster där den ska, men det känns bättrre så som mamma att an lämnar tillbaka saker och ting min son tar med sig hem :P



Mamma började klaga,, som vanligt "/ BLI SÅ LESS PÅ HENNE :(



/ mamma angeliicaaa


Tisdag

Idag har mamma och pappa kommit hem ! Det sm va så skönt utan dom . Dom kunde gärna stannat ett tag till ;) Har redan tröttnat på dom "/ Men det är väl bara att härda ut !

VILL FLYTTA NU !!!!!!

Annars mår vi bra :) skulle vilja ha jullov bara, mend et är ju bara två veckor kvar, eller kanske tre jag vet itne. MEn skitsamma. Snart är det lov iaf. Och då ska det slappas och bara umgås med vänner och familj :) min svärföräldrar säkerligen också :) Hoppas det :) Skulle kanske kunna bjuda Bosse, Annette, Jenny och Henka på middag ;) hehe. undra om JEnny skulle våga bjuda med honom vill säga ;) hehe. vet inte om jag skulle våga det när man är nykär och allt ;) Allt kan ju bli pinsamt ;) haha..


Ajja, det var allt för mig :) Pusss och hej Angelica :)

  


Måndag "/

Skola.....?


Var hemma första två lektionerna och sov, ha itne sovit något inatt "/ Typ 2 timmar "/ Gick på svenskan, och sen gick hem, har håla i typ 2 timmar,och sen två omvårdnads lektioner, men jag orkade inte . Gick hem till älsk som också låg hemma och sov :) JIPPPIE ! han behöver få sova ibland. Eftersom han aldirg blir sjuk, och sen jobbar jämt och ständigt kan han behöva sova ett tag :) Åkte ut itll tor och tog en Fika :) fis ramlade i leran och då blev det lerit ÖVERALLT ! :) Söt var han iaf . Fick gå in och tvätta händerna inför fikat :) hihi..


skulle vilja få en tid till ögonkliniken igen ?

Tack och hej 

// mamma angelica med son :)


Fredag - Idol ;)

Idag är det fredag och vi ska mysa och bara ta det lungt :) det ska bli skönt :) självklart sak det bli idol också :D Hoppas Johan åker ut nu! vill inte ha honom kvar :@

Men inte för att jag vill det så åker han inte ut, nej nej. Men men


Nu ska jag sova, och JOHAN ÅKTE UT ! YWEEEEEEEEES ! Äntligen åkte han ! nu är det bara Kevin, Alice och Robin B kvar :D Hoppas det står mellan Aliceo ch Kevin i finalen :) Robin lever bara på sitt utseende . Visst är han bra, men Kevin sk alätt vinna



/ Mamma angeliicaaa


Torsdag :)

Idag är det torsdag , helt vanlig torsdag :( BLÄÄÄ ! Vill kunna sova på nätterna, jälva piller fan ! Blir helt galen. Om jag väl har somnat så självklart ska fis vakna och börja gny och ha sog, och så ska han ligga hos oss, och sen somnar han inte jämt direkt utan att han ligger vaken i typ 1 timme "/ Jätte kul när klockan börjar närma sig typ två eller ngt och man ska upp om 4 timmar :( SVIIIIN KUL ! NAAT ! Tur att jag har min älskling iaf som lkyser upp min dag :)


Idag har jag haft körlektion, det gi k väldigt bra om jag ska vara ärlig :) och det ska man ju vara :) skulle vilja ha det där körkortet, men det blir väl inget av det..


Tack och hej :)

/ Mamma angeliicaaa


Onsdag


Nu har mamma pch pappa åkt :) Jätte skönt :):)





En till kanske?


Tisdag :)

Idag är det tisdag och mamma och pappa ska åka på semester , dom ska åka till tennerife :) och är borta 2 hela veckor :) r det någon som vill komma och göra mig sällskap så tack arjga inte nej :)  Fredrik kommer ju självklart vara hos mig och fis under tiden , men ändå :P Haha.. ni får gärna komma förbi och ta en fika :)


Snart ska mamma ställa mig i bostadskö så jag äntligen får flytta :) Visst det har hon sagt många gånger förut, men nu hoppas jag verkligen att det är på gång :) hihi. Vill verkligen flytta :) Fredrik flyttar visserligen snart, men ändå :)


Tack och puss för denna gång :)


Onsdag

onsdag

Onsdag idag.             Vet inte vad jag ska skrvia , allt känns bara upp och ner..


Jag vill inte , jag vill inte, jag vill inte.


LÄMNA MIG IFRED !?


Tisdag

Jävla tisdag ! Det här är ingen bra början på ett lov om man säger så ! SNälla lämna mig bara ifred !

Och sen tobbe som inte kan komma på socmötet för  att han skulle göraa ngt på körskolan eller va fan det var ! Blir galen på allt helva jälva tiden ! nej, jag är inte arg på tobbe, men det visste hanv äl tidigare. Men men ..


Onsdag

Sitter i skolan och skriver ut massa saker om Socialdemokraterna , vi har samhäll "/ BLÄÄ ;) Felicia pratar inte med mig bara för att jag har lyckats skriva ut precis innan dom och tagit deras blåa papper ;) Haha.. HAHAHAH ! HOn blev visst lite små sur ;) Haha
Det går jätte bra för oss här menar jag "/ ;) Eller inte :P Men för en gångs skull är det nästan kuligt ;) HAHAH !


Tack och hej för denna gång :) Kommer mera sen !


Upgrad ;)


Nu ä jag äntligen hemma efter en väldigt KORT skoldag ;) Sista lektionen satt jag, felicia, josse x2 och lyssnade på dikter som vi hade skrivit i skolan :P Lite små kul. Fattar fan inte hur dom vågar stå där framme och läsa upp en dikt osm dom själva har skrivit eller om dom läser någon annans dikt :) Det är iofs inte lika läskigt ;) haha. Josefin satt och sms; ade med Micke typ hela tiden ;) Ne, hon är inte kär. Hon har pojkvän ;) haha. Men för att en annan möjligtvis kanske tycker han är småsöt så ;) haha. baa för det så kanske det går att säga hej ;) haha..


Fis är och hanldar med morfar, dom skulle köra hem gammel farmor och gammel farfar efter att dom varit här och fikat en kortis :) Kuligt och träfa dom :) Det är inte ofta man träffar dom längre, har liksom itne dit "/ . Men men..

Kanske kommer mera senare :)
// Angelica


Tisdag

Idag är det tisdag och jag sitter i skolan :/ YHEAA ! eller inte "/ Men men. Tiden går väl ganska fort ändå :/ säger vi.. BLÄÄÄÄÄ !  Har prov i Idrotto ch hälsa A på torsdag, har inte kollat i pappren som vi fick förra veckan "/ ORKAR INTE !

Vill vara hem och hämta min lilla älskling från dagis och hem och bara mysa sönder :) Hoppas han är på myshumör när jag hämtat honom :) Älskar honom :) Har fått reda på att det är vissa saker som måste ändras i Max miljö om han ska kunna vara på vissa ställen.  Jag hoppas att DU har vuxut så pass mycket att du kan ställ aupp FÖR EN GÅNGS SKULL !? annars blir jag väldigt ledsen på dig, inte för att det är mig du straffar isf, utan bara dig själv.

Men men , du har ju iaf tagit tag i körkortet som kunde tagits för typ 4 år sen ! JAA ! bättre sen tän aldrig !? Eller vad man nu brukar säga ?

Ska bli skönt att bara få komma hem och mysa sönder med min älskling :)

Jag måste verkligen prata med min mentor snart asså, jag pallar itne mer. jag orkar inte gå upp på morgonen och veta att jag MÅSTE gå till skolan :/ Det plågar mig verkligen ! Jag mår verkligen dåligt av att veta att jag måste upp och göra mig i ordning för att gå til skolan. Idag sitter jag här i mysbyxor och en toffs mitt uppe på huvudet :/ Svinläckert angelica, svinläckert ;/;) Jaja, huvudsaken är att man trvis har jag hört ngn säga..

Det är alltid skönt att bara få sitta här och skriva av sig lite gran, kan behövas ganska ofta :)

Snart är det lov : Mycket efterlängtat ! Det lovar jag !  har inte planerat mycket på lovet, det är ingen ide det blir ändå aldrig som jag har tänkt från början ;)  Onsdagen ska jag ha körlektion isf och Max ska ha pyjamas party på dagis :)  Torsdagen blir det ögonkliniken för min och min älsklings fis del då :) Mormor ska kanske också följa med så vi slipper sitta ensamma hela tiden där upp "/ :) Det komma ta låååååång tid som synd är ;/ Men det ska nog bra :) Åse (bvc sköterskan) sa att hon hade skickat dit värre barn som uitne satt still i 2 sek, och det gör ju faktiskt min :) <3 mamma älskar dig <3


Jenny ska kliipp amig på fredag :) Ska klippa jättekort, så hoppas jag blir nöjd :) - Det finns ju hår förlägning om jag skulle ångra mig ;)


Upgrad.

BLÄ PÅ FOLK SOM JÄMT MÅSTE LETA EFTER ÄN ! Men hör ska jag väl slippa dig!


Tack och hej // Angelica


Fredag


 

Äntligen helg ;) Kan behövas "/


Seg jävla fredag :/ BLÄÄ !
Går 8,15 - 15,30 idag, YHEA ! NAT !


HATAR DET HÄR !


annars mår ag väl ganska bra, bättre än igår iaf :/ Men det är ju ingenting att utgå ifrån :/ vill inte gå kvar i skolan längre, jag orkar inte längre ! vill bara gå och  bli gravid så och vara hemma och mysa med mina underbara barn :) saknar att vara hemam och vara mamma ledig :/ Det var lätt den bästa tiden i mitt liv :) Jag älskar min älskade Lillfis :) <3 Du är det bästa som hänt mig :)


skulle vilja skrvia precis som jag känner just nu , men det går inte. vill inte att det ska komma ut hur som helst. blir så tråkigt för dom som är inblandade :/



Tack och hej


/ Angelica


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0