Kort jobb dag :)

Aha. Skulle egentligen början 7 i morse, men Linda tyckte inte att jag behövde det med tanke på att jag har gått så mänga dagar så jag kan deras rutiner, och med tanke på paddlingen :) Tack Linda :D

Jag började klockan 16 då ist, Linda gick delad tur idag :) Så skulle gått 16-21,men jag fick gå hem kvart i sju redan. Vet egentligen inte varför. Men det finns inte så mycket att göra på kvällarna, ganska skönt ändå. Men undra när jag ska hinna med allting som ska göras på pappren då ? Aja. Det är ju Lindas sak att se till så att jag hinner med allt :) Så hoppas hon ser till det också :)

Nästa vecka ska jag kunna gå helt ensam , men så säker känner jag mig inte. Jag har inte haft så jätte mycket praktik. Hela den här veckan har jag varit ledig , och sen är Linda så himla snäll, eller FÖR snäll måste jag erkänna så hon tycker inte att jag ska behöva göra vissa saker, för det har jag gjot förut, och så och så .'

Imorgon börjar jag som sagt var klockan 10 :)  SKÖNT :)


GLÖM INTE MORSDAG IMORGON !

Min tredje morsdag :)

Imorgon är det min tredje morsdag :) Det ska bli mysigt . Först jobbar jag (7)10- 16. Linda tyckte inte att jag behövde komma till klockan sju, jag har ju varit där så många mornar så jag vet vad det är som ska göras. Skönt med lite sovmorgon också ibland :)

Max skulle ha sovit uppe hos mormro och morfar inatt, men eftersom min älskling är snäll och tar Max imorgon bitti så behövde han inte det :)

Jag och Max har köpt en jättesöt sak till min mamma som hon ska få imogron, och jag ska köpa en lika dan tills pappa fyller år så dem har två lika dana :) Jag vill inte skriva vad det är eller visa på bild utifall att min kära mamma skulle sätta sig och läsa vad jag har skrivit :) Vore ganska dumt om hon redan visste imogron vad hon skulle få för att hon hade sett det här på min blogg "/ ;)

Vet inte rikigt vad vi ska göra imorgon när jag kommer hem. Det blir väl att sitta hemma och mysa lite gran. Vi är lediga på måndag så att det behövs inte bli en jätte tidig kväll imorgon helller så :) Det blir väl mest mys och lite sånt myspys :) Vi ska upp till mamma och pappa också en sväng så att mamma får sitt paket :)


Undra om jag får något fint på morsdag :) ?

Vad ska ni hitta på på morsdag :) ?

Paddling

Klockan 13.45 bar det av ut till Tyrislöt med Sandra Wastessons bror, Jimmy . KONSTIGT nog kom vi först ut. Jag, Jennie, Tove och Sandra själv då :) Jag förstår inte alls hur det kunde komma sig att vi kom först ut ? Nej då..  140km/h så är det inte så konsigt att man är först ut då ;) ?

När klockan blev ungefär 15 så fick vi väder rapporten om hur vindarna och hur övga vädret skulle bli under dagen. Det var knappt att vi skulle få åka pga blåsten. Men hur det än vad så fick vi besked att vi kunde åka, då var det bara att börja packa ner i kajakerna. Vilket inte var det lättaste.

Man tyckte att man inte hade alls för mycket plats, men det fanns betydligt mycket mer plats än vad man trodde. Jag hade väl självklart den största väskan, men INTE mes saker med mig. Jag hade allt i en och samma väska så det är inte väl inte så kosnigt a tt man måste ha en stor väska.
Det var min mamma som sa att jag skulle ta den väska utifall vi skulle vara tvugna att gå något, och med min hälsena så skulle det varit väldigt bra, om vi hade gått något vill säga ;)

När klockan var halv sju var vi framme på ön dä vi skulle äta och sova på natten. Det tog en väldig tod att paddla ända dit ut. Men det var fortfarande kul :P När klockan var kvart över elva eller något i den stilen så slocknade jag, Jennie och Felicia . Det var väldigt skönt, och just då var det fortfarande gott om plats.
Efter en timme eller två så kom det TRE elefanter inklampandes in i tältet ! De försökte inte ens att vara tysta om jag säger så..

Då var det inte lika gott om plats, men vi fick plats just då iaf. Det kändes som om jag låg vaken i flera timmar, men det var tydligen bara 20 minuter, men är me trött så räcker det för att det ska kännas som en evighet "/

Klockan 05 vaknade vi av att det var fåglar på vårat tält som inte var långt ifån att hacka sig in i tältet ! Det var itne alls lika spännande "/ USCH !

Klockan 08 var alla i tältet vakna och en del satt och åt frukost, väldigt mysigt måste jag säga. Det blev bra mycket mysigare med regnet så det var tur att det regnade :) Det är inte ofta jag tycker om regn ,men just då gjorde jag det :)

Halv elva skulle vi vara klara för att paddla till en annan ö för att äta,men självklart så var inte alla klara när klockan var halv elva som det var sagt. Självklart måste man stå och vänta på vissa , eller vad äsger ni brudar :P ?

Klockan blev nog nästan elva innan vi kom iväg, och då var paddlingen igång igen. Lika äckligt att hoppa i och paddla som dagen innan. Men det gick över fort, alltid lika kul och se om amn vippar på en gäng eller inte :P

Den dagen hade iv inte alls lika tur med vädret, det spöregnade på oss, och det blåste och var SKITKALLT ! Jag lovar !
Vi fick paddla i 4 timmar allt som allt den dagen, lite slut man var i kroppen när man väl va hemma då. Halv tre var vi hemma i Tyrislöt igen, och sen bar det av hemmåt :) Skönt skönt :)


Det var väldigt kortfattat om paddlingen ;)


Ortoped och shopping i hageby med mamma :)

Ortopeden kallde när klockan var 14.00 , min kära mor fick följa med in eftersom det är så länge sen jag fick ont så skulle hon följa med in och ställa massa dumma frågor , vilket var ganska bra satt hon gjorde för då fick jag svar på oliak frågor som jag själv troligtvis inte hade tänkt på att fråga själv.

Den här läkaren sa att orperation verkligen inte är någon lösning på det hela utan att jag har fått slitningar i ärren som operationen nä jag var liten. Skönt det iaf . Eller vad man sak säga. Men nu är det bara att vänta och se när det bli bra. Nu får jag bäjra träna igen , fast itne hoppa så himla mycket. Men göra så mycket som jag känner att jag orkar och kan göra för min hälsena. Så nästa vecka blir det väl att börja ut och springa eller likndande så att man kommer igång igen. Jag ska ju börja ladda inför Beach 2035 eller vad är det jag har sagt ?! ;)

Efter ortopeden så åkte jag och mamma ut till hageby och shoppade lite grann. Max behövde nya kalsonger och en ny pyjamas så det fick det bli att inhandla. Självklart allt med Blixten Mc Qeen :) Det är ju idolen just nu ¨. Det är ju en lite rolig figur så det är ju okej :) Filmen Bilar är ju en bra film så den ser jag fram emot att visa för Max. Den har han itne hunnit att se än, mend et kommer väl vart efter :) hahah


Haft en trevlig dag och kväll ?

Brändskador

I måndags (tror jag) brände Max sig på handen, på framsidan på handen , ovanpå liksom. Förstår ni ?!
Max sa först ingenting, för han var redan så himla ledsen och vi skulle åka hem ifrån mormor och morfar. Jag höll på att plocka ihop alla sakerna som vi skulle ha med oss hem . Och det va ju ett par saker som skulle med, och det skulle få plats på cykel, och det var lite spännande och se om allt får plats eller inte, men det fick det , som tur var :)

Hade inte velat stanna eller gå med cykel när an har en skrivkande unge dä bak. Han var så himla trött att det bara skar mellan ben och märg ! usch så han skrek :( När vi kom hem så såg jag att det va jätterött och som vita sträck upp på ifngrarna upp emot handen "/

Jag frågade vad han hade gjort och han sa bara "jättevarmt va det " så då föstod jag att han hade bränt sig på något. Efter en stund kom det ju fram att det var mormor och morfars kakelugn som de hade äldat i som fortfarande var jättevarm ! STACKARE !

Jag ringdedirekt till 1177. De sa att det inte var någon fara så länge det itne var några blåsor, och just då var det inte det, och inte heller så jättestort. Men blev det värre och han inte kunde sova kunde jag ge honom alvedon, men som tur var när han väl hade fått på plåster på fingrarna och somnat så sov han hela natten så det var lungt. Men dagen efter fick han vara hemma från dagis. För när jag tog bort plåstret för att se hur det såg ut under så lyckades jag med att dra bort skinnet som hade bildat en blåsa :( !

Jag ringde till mormor som ändå är hemma och är sjukskriven så att Max fick vara hemma med henne tills morfar kom hem . Han hade itne visat något om att han hade haft ont under hela dagen , men det var lika bra att vara hemma dagen efter också. För sen var det ju ändå stängd både torsdag och fredag så det blev väldigt LÅÅÅNGLEDIGT ! Skönt det för Maxis :)

Eftersom jag har praktik i hemtjänsten så kunde jag åka förbio apoteket och köpa allt möjligt som jag kunde ha till Max hand om det skulle bli blåser och hej och hå. Det slutade med att jag hade handlat för 250 spänn. Tyckte inte att jag hade köpt nästan någonting, men ändå försvinner pengarna fot som stryk ! Förstår inte "/

Det syns lite gran fortfarande, men det gör inget ont längre. Det ser väldigt fint ut som tur är , och vi har aldirg behövt något plåster egentligen. Det är ju bara Max som ska plåster så fort han slår i lilltån eller något sånt så :P


Det var iaf synd om honom under tiden han hade ont !


Ha en trevlig kväll :)

Lägenheten i bilder :)


Max sänggavel




Max rum


Max rum igen


Vardagsrummet


Vardagsrummet igen.


Klä kammaren utifrån och in



och utifrån och in


Köket



Köket igen, med köksbord



Hallen


i
Hallen igen.



Byrån i hallen




Max ville att den här bilden skulle vara med så den fick det :) Det är hans krokar att hänga kläder på :)



Badrummet




Badrummet



Badrummet



Det får inte plats på badkaret så det får hängas upp över :)



Framsidan



Framsidan igen



Den efter längtade sandlådan



Baksidan



Baksidan igen



Baksidan åter igen




Solig dag med pott träning ;)

Dagen började med att vi gick upp vid halv nio nästan, vi satte oss och åt frukost. Max ville ha mera yoghurt, men han tog det sista och det visste han eftersom han hällde upp själv, men ändå skulle han ha mera :P Så han blev ARG, men det gick äver ganska fort när han märkte att det var fint väder ute så då tog han av sig böljan och kom och sa "TVÄTTE FORT MAMMA ! Jag gå ut sen " :P haha. Det lät lite kul, men så söt är han , min lilla trollunge :) När klockan var lite efter nio så gick vi ut och lekte i sandlådan, som vi äntligen har fått sand i :)

Sen dess har vi varit ute och lekt, sen för bara en liten stund sen gick vi in för att fika lite grann så vi klarar oss framtill två ungefär så kan vi äta då, och sen kvällsmat senare så att han inte behöver äta något mera än kvällsmat ikväll sen :) Tänkte att vi skulle grilla ikväll :)


Potträning är det som gäller här just nu . Jag vill att Max ska bli torr under sommaren, han kan ju bara han vill. Men det är inte alltid han vill , men det är just det jag vill få fram.

Idag när det är fint väder ute så är det en jättebra dag för "kiss utan blöj dag" när man kan vara ute och kissa på gräset . Då är det ju tom någon som blir glad för att han kissar, GRÄSET :D

Juist nu springer min lilla älskling runt mina ben och skriker "tåfis ! " :P haha. Han är lite knäpp min trollis :P

Ha en trevligdag :)

Bilder

Bilder kommer snart på lägenheten, jag lovar :D Måste ta ner datan till mig först bara och lägga in bilderna ;D

Sommarjobb :D

Nu har jga två jobb till sommaren , känns väldans skönt måste jag säga :) Kommer ju tjäna lite pengar iaf, och jag kommer nog få mera jobb. Både Katherin och Lars har sagt det så det kommer att bli en sommar med mycket jobb, men bvilket leder till PENGAR :D

Praktik :)

Nu är det väldigt länge sen det var jag var här och skrev. Jag har ju inte haft mitt internet förrän idag så att jag har inte kunnat skriva här om jag inte varit i skolan eller hemma hos mamma och pappa. Men där är jag inte så ofta :) Skönt att bo ensam måste jag säga :)

Minns inte ens när jag skrev här sist så vet inte rikigt vart jag ska börja :P haha..

Jag kan ju börja med att nu är jag uyte på praktik och trivs jättejä'ttebra :D Trodde aldrig att jag skulle trivas såhär bra direkt men det gör jag :D Min handledare som jag har , Linda, hon är jättesnäll och härlig :D
Första dagarna när jag kom ner så visste jag bara att jag inte skulle gå med Linda, för hon var ute och åkte kryssning så jag skulle gå med någon Pia istället :P Så när jag kom ner, självklart kändes det lite små kosnigt, men det var inte alls svårt att komma in i deras "gäng" för nästan alla var jätte lätta att prata med och de tog hand om mig väldigt bra måste jag säga :)

Första dagen var väldigt jobbig, väldigt mycket intryck och ont i huvudet hade jag också "/ ! Usch vad jobbigt det var första och andra dagen :( Men nu går alltign betydligt mycket bättre :) Jag trivs som fisken i vattet :)

Jag träffade Linda första gången i torsdags och vi kom varandra väldigt nära väldigt fort , skönt´det efterosm jag ska ha henne som handledare i fyra veckor så det var ju tur att hon var snäll :P

Rut som ordnar cåra praktikplatser trodde ju inte att hon fyllt 40 än, men det visade sig att hon var 57! Bara ett år yngre än mamma ;D *Vilketn tant ;D haha. Naejdå. Man kan itne tro att hon är en dag  äldre än 40, jag lovar och svär ;P

Nästa vecka blir det inte allt för mycket praktik känns det som, på måndag är Max dagis stängt så då ska vi vara hemma,sen på tisdag ska jag till ortopeden, igen och kolla min hälsesna. För er som inte vet så har jag ju en inflammation i hälsenan sen i November ;( Och har väldigt ont !
Hoppas allt går bra där bara och att jag får ett svar på vad det är, det tror jag inte, men hoppas kan man ju alltid göra :P

Ha en trevlig dag :D


Bilder :)

Vill ni att jag ska lägga upp bilder från våran nya lägenhet :) ?

Utvecklingssamtal :)

När MAx hade gått in och lagt sig idag när vi kom till dagis tyckte Anette att det inte var någon idé att sitta där och kolla mednas han sov så vi passade på att ha utvecklingssamtal också :) skönt det eftersom det kommer bli ganska långa dagar nu under praktiken så det va rju bra att vi hann med det nu också :) Allting gick väldigt bra på samtalet :) Jag blir så himla stolt över min lilla prins när han är så himla duktig :) Mamma älskar dig vännen !

Jag fick svara på en massa frågor om hur jag trodde att Max trivdes på förskolan och hur jag tyckte att det kändes med peronal mellan mig och dem , men också mellan MAx och personalen. Det kändes som om jag och Anette var väldigt ensiga om svaren så det gick ganska fort att svara på frågorna :) Sen skulle vi fylla i ett papper tillsammans . vi fick fram en massa bra svar tyckte vi som vi skrev ner :)

Sen fick jag även titta i Max pärm som de har nere på dagis. Där sätter de in bilder på saker de gör på förskolan . Det fanns massor av jättesöta bilder på min lilla trollunge <3

De hade även interjuvat barnen på dagis. Max interjuv hade väl gått sissodär. Han hade ju svarat iaf, men sen om det var rätt svar eller ite det är en annan sak.
Han hade t ex. sagt att han hette Max Nilsson i EFTERNAMN ! Och vad jag vet så heter man inte Max i efternman. Och vad jag vet så heter han inte Nilsson i efternman heller ;) Han är för go min prins :D


Lite om utvecklingssamtalet :)

Hoppas på den relativ tidig kväll eftersom det blir en tidig morgon imorgo "/ ;)

Ha en trevlig kväll :)

Hemma hos mamma och pappa !

Ahjaa. Lite mera än en vecka har gått sen vi flyttade, allting har gått väldans brait måste jag säga :) Väldigt skönt :)

Max sover som en stock på nätterna i sin nya säng :) Den har ju blivit så himla fin nu också när nsäng gaveln ät på plats, eller på plats är den ju , men det ska skruvas fsat också så att den inte kan åak ner på golvet för där gör den juingen nytta ;)

Imorgon börjar min praktik, 7-16, hoppas jag blir bra bemött bara så att det känns bra att komma dit :) Jag hade ju sån himla tur förra året när vi var ute så hade jag en så himla bra handledare , Jenny Roslin hette hon. En så himla mysig människa, mysigare människa får man leta efter ! hon var så duktig på att lära ut och det var så himla kul att gå dit :)

Hoppas jag får den turen det här gången också :) Hihi. Man kan ju itne ha tur jämt menar jag, men ändå :D

Imorgon hade Linda , min handledare, tagit semester så att jag ska gå med någon annan tisdag och onsdag, men på torsdag kommer Linda tillbaka så då får jag gå med henne :)

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och kollar runt lite. Har fortfarande inte fått mitt breband , men måste irnga och kolla det där imorgon :) Haha..

Jag börjar redan klockan 6.45 imorgon bitti så Max får sova hos mormor och morfar så han slipper gå så jätte tidigt imorgon. Det är känge sen han var på dagis till halv åtta ens, undra hur det skulle gå om jag skulle försöka få upp honom till halv sex ;) ? Haha. Det känns som ett STORT frågetecken ;) !? Haha..

Just nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från dansen som de är på, så att jag kan åka hem och sova :P Älsklingen ska sova nere hos mig så att jag slipper sova själv :) Tack ! Det är tur attt jag får ha dig vid min sida :)

Det är ju föräldra veckor på dagis den veckan ocj vecka 22 så att jag har varit  där idag och hälsat på mellan 12-16. Allting har varit jättebra,  väldigt mycigt att vara där och se hur de beter sig när de är på dagis, och när det är en förälder där. Barnen här nere på dagis ¨är så himla gulliga så det inte är sant :) !

Jag hade berättat i morse för Max att vi skulle gå till dagis efter lunch och att jag skulle vara med, men när jag sa efter lunchen att vi var tvunga att klä på oss och gå till dagis så fick jag frågan ;
"Nu? Jag har ju ätit både frukost och korvgyta hemma ?! " :)
Söt va ?

Inga protester där inte när man ska gå till dagis :) Det är skönt det iaf :)

När vi kom upp till dagis så hade inte barnen ätit klart rikigt än, så jag frågade Max om han skulle sova middag och det skulle han inte göra, självklart. Men jag hann fråga yttligare en gång men då fick jag ett JA ! han sprang in till de andra barnen och hoppade ner på sin madrass och somnade pang bom . Jaha sa jag .

Men när han väl hade vaknat så gick tiden väldigt fort må jag säga :) När Max hade vaknat gick vi ut på gården tillsammans med de stora barnen och tre andra barn ifrån hans avdelning .
Dagiset har en väldigt tur för de har fått massvis av nya saker tilll gården att leka med . DE har fått ett litet hus som är nog mest för de lite mindre barnen att leka i, men när nya saker kommer så är det roligt att leka i för alla barnen så det blev nästan bråk om vilka osm skulle vara där inne.
Sen har de fått en ny klätterställning också :) En jättefin och stor :)
Nya gungor har de också fått, och en motorcyckel som man kan gunga på, förstår ni vad jag menar? Det har iaf blivit väldigt fint på gården, och ännu finare kommer det att bli när Fixarkvällen har varit på dagis :) Då ska det fixas utomhus så det blir fint och trivsamt för alla parter :)


¨Nehe ni :)

Ha en trevlig dag  ?!


Fredrik Donn

- Du är det finaste jag någonsin sett i hela mitt liv. Dina ögon är så himla vackra så det är itne är sant ! Dagen då vi återförenades var en tråkig februaridag, men helt plötsligt blev allting så himla mycket bättre, vädret var det samma, men vi bestämde oss för att bli EN, igen ! Det var den 15 februari 2007 . Du låg inne i lumpen under våra första 4 månader, men det gjorde ingenting. Det stärkte vårat förhållande.
Helgen innan du muckade förlovade vi oss . 15 Juni 2007 var det datumet :) Jag har aldrig varit gladare än just den dagen. Minns den dagen som om det vore igår , älskling. vi satt på Kina och åt mat och hade precis tagit på oss ringarna :)

Nu har det gått snart 2 år sen vi förlovade oss, tiden bara rinner iväg, men kärleken består !
Min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje dag !

Älskling du vet vad jag vill, och jga hoppas att det någon gång kommer att bli så. Jag vet inte rikigt hur du känner, du har inte sagt något om det. Men det är något som tiden kommer att utvisa :) <3


Jag älskar dig så oerhört jättte mycket älskling !

/ din eviga Angelica <3


Sol, värme och mysigt :)

Idag är det jätte fint väder :) När vi vaknade blev det en väldigt bra start på dagen :) Max var inte alls hungrig när vi första gången skulle äta frukost så det blev att ligga och mysa en sväng först på morgonen :) Och lite bus, sen bar det av till frukostbordet och yoghurten väntade :P Frukosten gick väldigt fort när vi väl hade börjat ;D haha.. Den bara åkte ner i ett ända svep :P

När klockan var åtta var Max redo att gå ut i det fina vädret, dock i pyjamas :P haha. Men det var ju varmt och skönt så det gjorde ingenting :P


När jag väl hade lämnat Max på dagis cyklade jag fort som tusan enr till apoteket för att hinna köpa solkräm till Max . Det ska ju bli väldigt fint väder i helgen sägs det ju så det är bäst att smörja inhonom ordentligt :)

Nu sitter jag i skolan och letar sångtexter tills vi ska ut och paddla kanot den 27/5- 28/5 med HP08 ;) YES säger jga bara ;) Det kommer bli lyckade dagar och lyckad kväll :D


Ha en trevlig dag ungdomar :)

Grattis :)

Idag fyller min kära svärmor år :) Grattis till henne !

Tråkväder !

Usch bilket tråkigt väder det ska vara ute då ! Usch USCH !

Varför kan det inte vara sommar och sol ute för? Nu är det ju Maj så :D Men till helegn tror jag att det skulle vara fint väder igen :) Då är det min framsida som  lockar vill jag lova ! Hoppas staketet är uppe då så att jag kan ha dörren öppen. Och sandlådan är fylld så att min lilla trollunge kan sitta där och leka i sanden :)

Måste åka ner till apoteket också och inköpa solkräm till min trollis :) Har inte haft tid än, men ska det vara fint väder till helegn ochp å min framsida kan man inte ha så mycket kläder på sig så då mste jga smöja in honom : Hihi..


Nästa vecka är det proppfullt med saker som ska göras:

Måndag ; Vara på dagis mellan 12- 16 .

Tisdag; Praktik mellan 7-16

Onsdag ; Praktik 7-16

Torsdag; Praktik först, sen busfabriken med Timjan . Linda, 'Saga och Nicke nyfiken ska dit också :D Det ska bli väldigt roligt. Det blir nog Mc donken att äta på då innan vi åker hem antar jag ! Hoppas att älsklingen kan stanna kvar så att vi slipper åka buss hem , det blir ganska tidigt till dagis på fredagen så skulle behöva somna i bilen eller så hem :)

Fredag: Sthlm med Josefine, Josefin och Felicia :) Ska bli roligt roligt :) Ska och kolla på någon teater också, hoppas den är bra :) Josefine kanske sover hos mig :D Hoppas på det :D

Lördag blir det att åka upp till min faster och fira henne som fyllt 50 :) Hoppas vi får godgod mat :D


LÄÄÄÄÄNGTAR MASSOSR EFTER SOMMAREN !


Flytten är klar :D


Dagen idag  började 08,50 nere vid Östra Rydsvägen i väntan på att vi skulle åka till Norrköpings tingsrätt. Det var itne det roligaste jag har gjort om jag säger så. Något som tydligen måste göras ändå :P Efter tingsrätten bar det av in emot stan och in till Gina, Josefine hittade en väldigt gullig klänning , men hon väntar med att köpa den tills vi ska åka till Sthlm nästa fredag :) Det ska bli en rikigt rolig dag det . Fyra timmas shopping i STOCKHOLM ! HIHI:P Där kan det spenderas väldigt mycker pengar . Det är itne alls svårt vill jag lova :P


Äntligen är flytten klar, eller nästan. Vi bor där nere iaf :) Jag har två hyllplan och en vanlig Billy hylla kvar hemma hos mamma och pappa som ska ner till oss , annars är precis allting nere :)

Flytten har gått väldigt bra om jag ska vara ärlig :) Välsigt smidig och lätt . Mycket gjorde att inte max var hemma :P haha. eller på fredagen var man hemma , men på lördagen när vi åkte till Ikea så var han ju ute hos Tobbe, vädligt skönt :P

Jag har bara varit på Ikea en gång med honom, och aldrig mera säger jag bara ;) haha. Det var en rikig upplevelse :P Visst han var nog bara 4-5 månader,men ändå. Det var krångligt nog vill jag lova :D Haha :P

Nu måste jag sätta mig och skriva blogg i skolan, hemma har inte mitt internet kommit än "/ VÄldigt tråkigt. Men som jag skrev i förra inlägget (tror jag) så skulle jag behöa det nu så att jag kan skriva mina arbeten som ska in  inom 4 veckor "/ Lite smått panik börjar bildas i kroppen och i huvuet "/

På söndag fyller Fredrik Andersson år :D Då blir han hela 18 år , så då lockar krogen , eller hurv Fredrik :D ?! Du som är nykteris och grjeer ;)

På tisdag fyller Josefin 18 år och min kära faster 50 år :D YES !

På lördag ska vi till Lena (min faster) på 50 års kalas :) Det ska bli rikgit trevligt , tror jag :)




Ha en trevlig dag :)

ojojoj..

Nu är det väldigt länge sen jag var här. Jag har inte haft tid eftersom vi har flyttat och ännu har jag inte fått mitt internet till lägenheten än "/ Det är något jag skulle behöva väldigt snart , jag har ju arbeten som jag måste lämna in under praktiken som är mellan 20- 23 . S¨å nu någon dag snart borde jag nog få det tycker jag :P enbart så att jag hinner med allt som ska göras.
Jag måste ju även göra teori proven på internet, till körkortet så att jag blir klar så fort som möjligt :)

Det har nog hänt en heldel som sist antar eftersom det är särligen minst en vecka sen sist menar jag så.

Valborg hände det inte allför mycket eftersom flytten skulle ske dagen efter så var det ingen idé att vara trött och sliten från valborg :) Men jag, älsk och Max satt hemma och grilla . Sen kom Adde upp och vi satt och pratade ´- Sen bar det av ner mot Sörpings "stad" där vi skulle kolla på elden :) Den var väldigt fin :)

Där fanns det ju självklart massor av lottstånd som Max ville ha massvis av saker som han ville vinna :) I ett stånd fick jag köpa 15 lotter för Max skulle vinna sin leksaksbil :) Men glad blev han när han väl vann den :) hihi.. Det var ju en "rallyyyybiiil, brum bruuuuu ! " Hihi..Söt han är min lilla mysunge :)

I lördags var nästna allting redan klart i lägenheten när vi gick därifrån på kvällen, men det kändes ändå somom det vore kaos ;) Vi hade tagit ner min säng, men vi sov ändå hemma hos mamma och pappa. Det var saker i precis hela lägenheten så ville inte sova där nere med Max i den röran :P

Söndags natten blev första natten nere i lägenheten :) Det gick väldigt bra ska jag säga :) Kvällen blev lång, men natten gick fort vill jag lova :)

Klockan hann och bli så mycket som halv tio tror jag innan Max somnade, om inte annat långt därifrån "/ Han ville ju åka hem sa han , stackarn "/ ! Natten sov han som en stock sen. Han vaknade två gången under natten , men det var inte konsigt för det var nog itne mera än typ 13 grader i lägenheten "/ Pannan hade ju itne varit på och jag visste inte hur fan man fick på den heller så det fick vara kallt "/ Trodde itne attt det skulle vara så himla kallt.

Visst att man inte vill gå upp på morgonen när man har vaknat, det är alltid skönt att ligga under täcket, men då var det ännu kallare "/ ! USCH ! Jag ringde till pappa och frågade om han kunde komma ner och hjälpa mig, vilket han gjorde . Max sov fortfarande, så han märkte ingenting :) När pappa hade gått drog på jag på alla element som finns i lägenheten så att nu är det varmare :) SKönt det :)

I söndags var Max på Novas dop, det hade gått väldigt bra :) skönt att höra :) Men han var trött när han kom hem . vi skulle gå ner till marknaden och möta en kompis, men hennes dotter var så himla förkyld så det var ingen idé :(
Vi gick ner på marknaden ändå , vi hittade lite saker som vi köpte. Eller Max hittade saker som han ville ha :) Han fick två par foppa tofflor, ett par med Blixten och ett par vanliga , ljusblåa :) Men de får nog bli de som ska vara på dagis sen antar jag för de andra är hans nya "finskor" säger han så de lär nog itne få vara nere på dagis inte :P

Max fick även en jättestor helikopter ballong som han var väldigt stolt över :)'
Och en tröja med Blixten och hans vänenr på :) Det är väl den som kommer att bli " fintröjan" sen när det blir varmt :)

Jag köpte ju ett par chinos som han ska ha under alla studentfester som är överallt nu i Juni :) då får han väl ha sin Blixten tröja och sina Blixten skor till dem också. Då kommer han bli rikigt snygg :)

Ha en trevligt dag :)

RSS 2.0