skolan, och det var länge sen jag var här "/

Mycket har hänt sen sist vill jag lova :) Det är ju en vecka sen sist "/ Förlåt mina trogna läsare :P

Flyttdagen börjar närma sig, det är ju på fredag. Jag började packa igår, kändes väldigt bra om jag ska vara ärlig :) Hihi. Började med min ahyllor över skrivbordet, tömde dem, men nu behöver jag flera kartonger :) Ska fråga käreste svärmor sen ikväll när vi åker dit :) Om hon itne svarar på mitt sms snart :) Inget svar ännu, så vi får väl se :) hon kanske sover :)

Dagarna rullar på som förut, men en skillnad är att det är fint väder ute nuv igen,och det gör så att man mår betydligt mycket bättre :)

Flytten gör väl så att man får en extra putt liksom och gör så att man orkar med skolan :) Praktik snart också ja "/ Vet inte rikigt vad jag ska säga om den längre, ärligt talat ! blir så jälvla trött på denna skola ! Mamma sa att hon skulle ringa till rektosn, för det är inte rikigt rätt att göra så föra tt man inte vill förlora en elev ! Nu kanske alla byter skola för man behandlas helt och hållet orättvist ! Kanske ni borde tänka på !

Igår när jag skulle packa fick jag ett nyp i låret, ocgh höärde en röst som sa ;
"Mamma, flyttar vi snart? ska vi gå ner och städa i lilla huset idag? "

Visst är han söt :)

Idag ska jag och pappa åka ner och köpa en spånskiva medans Max är kvar på dagis så att vi kan göra hans sänggavel som han ska ha när vi flyttar :) Hoppas bara att mamma fixar tyget också så det är klart när vi är klara :) Hade jag kunnat göra sånt där skulle jag lätt kunnat göra det själv, men nu är jag inte rikigt så duktig när det gäller sånna saker :P SÅ då får min kära mammas ställa upp :) Vilket hon gör bäldigt gärna :)

Imorgon är det valborg, vad händer då då? Inte en aning om jag säger så "/

Sen är det Fredag ! FLYTT !

Sen är det flytt hela helgen och sen är det skola igen på måndagen :)

Nästa helg kommer familjen Nilsson och fikar :) Eller om de ville ha mat :) Det får vi se vad de nöjer sig med :P


På söndag ska Max på dop som sagt var :) Han blir itne kvar ute hos TObbe så länge, måste iväg så det blir nog nästan bara över själva dopet :)


Ha en trevligt dag :)

SOMMAR

Visst är det härligt väder ute nuv när det börjar bli sommar ?! :)

Det är så himla varmt och skönt.

Det är jobigt bara att man itne vet rikigt vad man ska ta på barnen nu när det är så hrä varmt . Man vill ju inte klä av dem för tidsigt för då blri de bara sjuka, men så vill de inte ha på sig alltif mycket kläder för då blir det för varmt . Svårt det där asså :P







Visst se det vackert ut ?




Blir man inte suvgen på glass nu när det är varmt?



Jahaa, då var det helg igen :)

Veckorna bara springer iväg, jag förstår inte rrikigt vart tiden försvinner :) Hihi.. Det är bara en vecka kvar tills vi flyttar, hur ska jag hinna med allting?

Idag blir det en shopping dag med mor, + att det ska slipas, målas och lackas köksbord och stolar :) Men gud vad fint det blir när det är klart :)

Idag som sagt ska jga och min mamma ner och köpa gardiner, eller iaf kolla på gardiner :) Och sen ska jag köpa lite mat så att vi har tills nästa helg, mat som går att lägga i frysen så länge med andra ord. Gör jag det nu, så slipper jag köpa precia allting på en och samma gång . vilket är nog ganska bra eftersom att det blir nog dyrt annars :P Hihi..

Vi ska även till Jysk och Jofotex och kolla på tyger och sen en grej att ha runt sängen som Max ska ha sen nere i lägenheten :) hihi. Hoppas på att vi hittar ett fint tyg :)

Sen blir det nog också att åka till skoaffären och köpa ett par sandalar till min älskade, han blir ju så himla varm som fötterna nu när det börjar bli varmt igen :) Hihi.. Igår var fötterna som svampar efter att vi varit ute i nästan 3 timmar :) haha. Det 'är snart sommar ju  :D Ingenting att klaga på+, men iaf :P

Sen hoppas jag på att Max ska ha sina kläder han hade förra sommaren som är i stl 92. De flesta var ju trekvars byxer så de kanske är lagom i lägnd till vanliga kortbyxor det här året :P *Hoppas han itne bliivt för tjock för dom bara :P haha.
Kan han ha dem kläderna så blri det en billg sommar på klädfronten :P HOPPAS HOPPAS !

Här hemma ser det förjälvigt ut måste jag bara medge, men det får det väl göra när man snart ska flytta ? Eller?


Just nu sitter jag och väntar på att min kära mamma ska bli klar med sin frukost så att vi kan åka, måste bara koll ahur mycket pengar jag kan göra av med på våran shopping dag i sörping :P haha. Det är konsigt vad mycket pengar man kan göra av med i den här lilla staden ;)


Vad kan man köpa till en liten flicka i dop present :) ? Max ska på sin halvsysters dop nästa helg, måste ha en present med sig då juv :) Får se vad vi kan hitta. Tobbe sa att det inte spelade så stor roll, vilket är tur nu när pengarna kommer springa iväg, så det är bäst jag kköper en sån idag med kanske ;) Eller kanske väntar till imorgon, eller nästa vecka. Säg gärna till om ni kommer pånågot man kan köpa :) Helst inte allt för dyrt :)


Ha en trevligt dag ungdomar och vuxna :)

Nu börjar vi om från början :) ?

Nu har jag pratat MEd Sofie, och det känns som om vi båda ät redo att börja om från början :) Det tycker vi båda tror jag skänns väldigt skönt :) Det är bra att vi båda är ärliga mot varandra , och det vi kom överrens om kändes bra, tyckte jag iaf?! Är det något så har du mitt telefonnummer , eller hur?

Ska prata med Tobbe om nästa helg också, när deras dop är :) Det ska bli kul och se vad Max kommer att säga , om hans ens vill åka ut ;) Haha. Det tror jag nog att han vill :)


Tack Sofioe för samtalet, det kändes bra :) ?!


10 års kalas med Timjan :)

Den 14 Maj ska vi till busfabriken med Timjan :) Det ska bli väldigt kul må jag säga :)  Hihi :P Tänkte nog fråga om det är så att vi kanske kan sova inne hos svärmor dagen innan så vi slipper åka buss, om jag är ledid dagen innan vill säga :) Den 14 Maj tänker jag vara ledig, så då tar jag ledigt så att jag slipper stressa. Jag kanske tom med har turen att inte jag behöver vara ledig, om jag jobbar förmiddag så jag hinner med allt som ska göras ändå :D Vi får hoppas :)

Jag vill ju inte stressa så vi får se vart tiden bär av :D haha
¨

Jag måste bara säga att jag verkligen tycker om VIKTORIA DAHL ! Hon är en så himla bra människa . Hon ställer alltid upp oavsett vad det gäller :) Visst det är hennes jobb, som kurator, men hon är ändå en människa :) Det är skönt att ha en så himloa bra mentor som vi har :D


Nu ska jag sätta mig och mysa med Nisse Hult där ute :P


Vänner :)





Ni är det finaste som finns :) TACK !
Jag älskar er !

Nalle Puh inlägg :)



























Gulliga bilder va ? :)

Jag&Fredrik <3 :)




Såhär ser detr ut när jag och Fredrik är ute och går ;) <3
Jennie säger att jag är elak mot mig själv ;)

Skola

Nu sitter jag här i skolan och skriver både blogg och arbete :) Man kan behöva ett litet uppehåll en PYTTE stund när man pluggade nästan helka kvällen igår också :) Jag börjar känna mig ganska duktig om jag ska vara ärlig :) Hihi..

Jag  har ju två timmar håla sen också. Mellan 09,45- 12,10 Jätte kul menar jag. Men 9,45 ska jag till SYO och prata om mitt IV - val , skönt att äntligen få ordning på allt som rör skolan, igen :) Det är ju något som behövs så dt är ju b ara att göra det "/ :)

Igår när jag cyklade i min ensamhet å¨väg hem så mötte jag Elin och hennes lilla Hilma :) Så söt :)
Som jag sa igår, tror jag iaf :P Jag tröffar bebisar varje dag nu känns det som :) Men det gör inget, förutom att man blir lite sugen på en liten till själv :P

Nu skulle jag kanske ta och sätta mig och skriva lite på mitt Samhälls arbete som ska in imrogon "/ :)






Visst är det skönt när barnen vill hjälpa till ? :) <3

Dagen :P

Jag glömde fortsätta skriva på ett tidigare inlägg, jag böjade skriva att jag hade hämtat Max på dagis men sen kom jag inte längre, men får väl fortsätta här då :P

Efter att jag hämtat Max på dagis gick vi hem och tog ut traktorn och åkte en sväng, men sen kom grannen viggo (inte towe som jag skrev om tidigare, utan en anna viggo) och hans pappa cyklande , de kom ifrån dagis. Max var så duktig och hade mössa på sig, men nä Vioog kom, som inte hade någon mössa under hjälmen, tror ni att mössan satt kvar länge? NEJ ! Usch vad det blev kallt kände jga nästna direkt själv när det blåste :P

Ajja, när vi var klara med det gick vi upp till stallet, men då skulle Max sitta i sin vagn ist för köra traktorn, så vi tog vagnen ochg gick upp, Jag hade tagit med mig en slant så att MAx kunde köpa sin klubba som han vill ha när man går upp til stallet :) hihi..

Efter stallet åkte vi ner till Jysk, skulle köpa en låda att ha Max kläder som blivt försmå fö honom , De som ska läggas udan och upp på vinden . Det får ju inte bli förstört menar jag :D

De lådor jag brukar köpa fanns itne, och en annan jag tänkte köpa var mycet dyrare så det hoppade jag över :) Men MAx hittade en låda med hjul på som han ville ha sina leksaker i och då blev det billgare att köpa två så då kan jag ha en till hans kläder när de blir försmått :) Men nu är det ju ingen idé att slänga upp mera saker på vinden, eftersom vi snart flyttar :) Allting ska ju ändå ner snart igen så det är bara onödigt :P

Imorgon hoppas vi på fint väder så att jag kan slipa klart bordet och sen måla och lacka och allt som ska göras för då är det bara att låta det torka och sen bära ner det till lägenheten :)

Haft en bra dag?


Körkort




Fy vad hemskt tråkigt det är med körkortsteori :@ !

Bloggdagen fortsätter ännu mera :d

Hej allesammans :) Hur mår ni den här gången jag är här då ? Jag själv mår väldigt bra, ha nog itne mått såhär bra så länge :) hihi..

Jag gick ner och hämtade Max efter mellis förut, dagen bara sprang iväg idag tycker jag :) Vet inte rikigt vart tiden försvann , men det var ganska skönt så tråkigt väder somdet varit idag :( Men men. Visst blir man lite deppig av det hä'r dåliga värdet?
Hoppas på fint väder imorgon? I alla fall till helgen kan man ju hoppas på :)



Towe, det jag skrev om dina bebisar, det är verkligen SANT ! Så myssöta så att det inte är sant :D


Mobilproblem?

Ja, jag vet att jag inte är så himlas teknisk, men hur f#n får man över bilder på mobilen till datan? Jag har ju gjort som man ska, men det funkar inte ändå?!

Jag har ju liksom med mig telefonen när man är ute så det är ju dä'r bilderna ligger om man har gjort något , speciellt när man har varit ute "/


<3




Ska ner och hämta min älskade nuv snart på dagis efter en lång pluggdag "/

:)

Undra när det ska bli en till här :) ?


Bloggdagen fortsätter ",)

hihi. Bloggdagen ja ;) haha. Vi får se hur mycket bloggande det hinns med idag ändå :P har ju en del som ska fixas innan jag kan sätta mig och slappna av egentligen :P Men tänkte bara skriva några reder :) hihi


Jag satt och läste Towes blogg, så himla söta bebisar hon har fått då :D Hihi. Wiggo och Wille :) Hihi, s¨å himla söta säger jag bara ;) Det är nästan så att man skulle vilja gå in idatan och pussa lite på dem :P

Såg en liten till bebis idag nrä jag åkte hem från skolan :) Elin och hennes Hilma :) Så söt hon är:D


Bloggdag idag :O

Idag är det tisdag och jag sitter här i skolan och skulle egentligen behöva skriva klart ett svenska arbete, men det är nog något som får göras hemma senare idag :) Vi slutar ju trotsallt kvart i tolv så det är nog ingen fara :)  Jag har ju lång tid påmig att plugga idag ju , har tid på dagis till halv fyra så det är lika bra att han får vara kvar så att jag kan plugga. Inte för att tiden räcker till, men skulle tiden räcka till skulle jag behöva ungefär 24 timmar till på dygnet "/ Förstår inte vart tiden försvinner jämt och ständigt :/

Helgen och veckan som varit har varit bra, utöver att Max har varit sjuk, men han blev ju betydligt mycjket bättre nu i helgen, men inte alls frisk "/ Men igår gick han till dagis i hopp om att han skulle orka, och det gjorde han :) YES " Jag vet ju hur mycket jag har att ta igen just nu i skolan eftersom vi var hemmaoch var sjuka innan lovet också :( Men men..

skolan suger verkligen när det är streessigt och alldesless för mycket att göra "/  Men snart är det praktik så det är bara att hoppas att man är klar med skolan så man slipper det när man väl är ute på praktiken, jag har ju flytt och körkort också att hålla på med just då/ nu. Jag har nog att göra ändå ja :P haha


Tacos i skolan idag då :) Ska nog slänga i mig lite mat innan jag går hem :)



Hoppas ni får en väldigt bra dag :)

Sjukt barn , igen :(

Lille nisse vaknade halv nio imorse. Jag hade tänkt a tt han skulle gått till dagis, men närhan vaknade så var han ganska varm , men blev genast mycket "kallare"när han hade vaknat till. Vi satte oss i soffan och kollade på alfons :) mysmys :) Då sa Max " Mamma, jag vill inte gå till dagis idag. Mår inte bra. " Och när Max säger att han inte vill gå till dagis mår han INTE bra ska jag bara säga. Annars är det det första han ska göra på morgonen nästan. Ibland ska han itne ens äta frukost innan han gårr för han har så bråttom ner :) Jag ringde ner till dgais och sa att Max är hemma idag, och att jag ringer när han komme tillbaka :)

Halv nio vkanade han imorse och när klockan var tjugi i tolv så vaknade jag av att det ringde så då hade vi somnat ute i soffan, så han mår inte bra när han inte är vaken mer än tre timmar och sen somnar :/ Stackarn :( Nu när jag mår bra , blir Max sjuk. Det är ju iofs inte så kosnigt . Det är ju jämt så att när jag måste till skolan så blir GrisNisse här hemma sjuvk ist :( Men jag är så gärn ahemma me dhonom, men ibland skulle det vara skönt om de passade på att vara sjuka närman själv är sjuk. Men gud vad jobbigt det skulle vara då ? Vara sjuk och ta hand om ett sjuktbarn?! Usch. Eller det beror ju på vad man är för sjuk och självklart vad barnet är för sjuk :/

Skriver mera sen :)

Annandagen :)

Jag mådde bra tyckte jag nog, så vi åkte ner till Adde och kollade på 21 filmen, var hungrig så tyckte i min en TOm& Jerry hette det :) en liten hamburgare och pomme :) Gottigt. Det gick ju bra ända tills igår morse . då var det ju kört. Mådde så jälva dåligt igår när jag vaknade ! USCH säger jag bara ! Det krampade i hela mahgen för att jag var så hungrig efte att ha sprungit på toa var femte minut :/

Både min och älsklingens telefoner gick sönder "! Jättekul, nej ! Fy säger jag bara ! Nu är det tredje gången den går sönder så nu ska jag ha en ny ! Henne jag pratade med bad mig lägga telefon m tillbehör i en kartong med alla papper som jag har så att hon kan se att den varit inlämat två gånger förut så att jag itne ljuger bara för att få en ny ! Men nu så kan jag skicka in telefonen så får de skicka en ny till mig !


Påskdagen

Började inte så värst bra frö min del. Jag vaknade runt kvart över sex och var tvungen att springa på toa "/ Mådde inte alls bra. Efter bara en liten stund igen var det dags :( DÅ tänkte jag "jälvar, jag tänker fan itne ha någon magsjuka !INTE NU IGEN ! " Men det var bara att springa till toan och spy "/ Blä, la mig på soffan och sov en stund Men det blev itne bättre. Det nästan krampade i magen :) När klockan var halv åtta vaknade Max och då fick älsklingen gåä upp och ta honom, jag behövde sova ! jag var helt slut i kroppen och i huvudet så jhag visste knappt vad jag hette ! Halv tio vaknade jag igen och gick upp och tog tre mackor, kände inte av någonting efter att jag ätit . tänkte- "Vad skönt att det inte blev mera än så då :) "

Vi åkt eupp till Lena och resten, för att Jonna fyllde år :) Där fick vi kaffe och kakor :) Mumma , men jag åt inte så mycket. Vågade inte rikigt om det skulle komma upp igen "/ Men jag mådde bra så det var inga problem :)

Kvällen satt jag och älskling här hemma och bara myste :) Vad ganska skönt efterosm jag inte var helt hundra så :) Vi satt och åt av godiset vi hade fått på påskafton av alla olika människor :)


Hoppas ni höll er friska?

Påskafton - GODIS :D

Vår påskhelg började med att vi åkte in till stan och kollade på rally med massa folk :) Älsklingen skulle ha kört, men hans bil funkade inte "/ Det är någon som inte vill att han sak köra helt enkelt ! Men vi åkte in med svärfar ändå, och så mätte vi upp älsklingen och Adde :)  Jenny var där inne också med lite folk men shon kom ner itll oss och sa hej, trevligt trevligt :) Då blev Maxis GLAD :D  haha.

Max skulle självklart inte stå och kolla där Fredrik och de andrastod, nejdå han skulle stå och kolla borta vid starten. " Mamma ! Det är massa häftigt där borta ! Måste kolla där ! " hihi. Vi fick stå där borta ist :) Det gjorde absolut ingenting, drä borta var det vindstilla och solen lös så det var väldigt skönt må jag säga :) När klockan var runt ett någon gång var det bara att ställa sig i kön till maten, för då var det två magar som var hungriga :) Både min och maxens :) Det blev nästan tre korvar för hans del och två för min :) Det räckte eftersom vi skulle ner itll älsklingens mormor&morfar och äta påskmat lite senare :)

När det blev dags att åka hem åkte Jenny med oss hem :) När vi kom hem och stannade så vi skulle kliva ur bilen tyckte Max väldigt bestämt att Jenny skulle följa med in till oss så länge, tills vi skulle åka ner till Fredriks mormor :) Men den tiden fanns inte :P

Nere hos älsklingens mormor&morfar blev det godgod mat och mycket prat :) Det bjöds på all påskmat + lite till :) haha.
MAx somnade i bilen ner. Det topg hå¨rt på honom att vara och kolla p rally en heldag :) Men det kommer ju att bli flera gånger :P
Jag hade sagt till Fredrik att jag ville åka hem tidigt för att jag var trött. Tror klockan var över 22 när vi kom därifrån :P haha. Trevligt hade vi iofs. Men trött var jag när ja kom hem "/ Trodde vi kunde gå in och sova hemma, men icke sa nicke. Vi fick åka upp till Fredrik för att få någon lugn och ro. Mamma och pappa had eju fest hrä hemma :P

Mera om påskhelgen kommer snart :) Måste kissa först :P

Hoppas ni hade en fin påskafton :) ?


Ändrat flyttdatum :D

Det var ju sagt att ajg skulle börja flytta in runt kanske typ 16-17 Maj där någonstans, kanske helgen efter tom eftersom väggen och det ksulle byggas. Men nu har min kära far kommit på att vi ska köpa hyllor och ställa upp ist så jag flyttar in 1 Maj ändå :D

En påskdag avklarad :D

Äntligen har vi kommit he och sitter ner :) Det var skönt att komma hem och sätta sig os soffan efter en heldag på äventyr :P haha.

Dagen började med att Bosse kom och hämtade mig och Max runt kvart i tio, vi åkte in till stan för att kolla rallyt som älsklingen skulle köra, men bilen gick sönder :( Stackarn <3 Men vi åkte in och kollade ändå, och det var ju tur det för shittan gittan vilket fart det blev på Max där inne vill jag lova :) haha. Han var nog ie stilla en sekund efter att vi kommit in och bilarna börjat rulla igång. Självklart blev han väldigt glad när ahn fick syn på Fredrik också :) Sen tjatade han om att det var så jätte många häftiga bilar, som låter väldigt mycket mamma ! :) Så söt han är :D

Till luncj idag blev det bara korv med bröd, tror ni det ärckte med en korv åt honom ? Naeerå. Nästan tre tryckte han i sig :P Min plutt var hungrig :) Det är jobbigt att kolla på rallybilar en heldag :P

När vi kom hem och skulle gå in tyckte nämligen Max att Jenny skulle följa med in, men det kunde hon ju inte. Men joho det skulle hon visst det ! Men vi skulle ju ner till Fredriks mormor och morfar och äta mat så vi skulle ju träffa henne där. Men då kom Max på att det inte alls var Jennys mormro också, det var ju Fredriks mormro coh inte Jennys :) ! gulligt va :D ?

Nu sitter älsklingen och kliar sig på foten, det ska nog jag också göra tror jag , och sen natta kudden :D

Bilderna från igår lägger jag troligtvis upp imorgon :D

LÄS !

ellamarie.blogg.se

Lååååååååångfrredag

idag är det verkligen låååååååååååångfredag, eller iaf nuv på kvällen. Först skulle älskling kommit upp när han var klar med bilen, sen orkade inte han det . MEn då frågade Amanda om jag skulle hänga med in till stna till ett par vänner, och jag tackade ja, Men nu blir det inget av det heller så nuv ska jga gå coh sova !

GODNATT :D

<3

Jag Angelica Maria Veronica Bergström älskar dig Bo Fredrik Donn över ALLTING annat <3



Påskhelgen har börjat :D

YES ;D Äntligen har påskhelgen börjat :P Det känns väldigt bra må jag säga :D Idag har vi varit och köpt godis till mini älsks påskägg, vilket är ganska stort ;D haha. För er som sett det förstår ni vad jag menar ?! nu är det gidus som gäller varje dag fram tills på måndag :D Det är väl då det är annandag påsk?

Dag i säg annars då ; Vi gick upp runt halv nio snåret, gick uppp och åt frulle, kvart över tio- halv elva kom min moster och hennes familj på besök. De gjorde en mellanladning . De var på väg ner till deras sommarstuga som ligger nere vid Värserum eller vad det nu heter, men där iaf. Oskarshamn och in en bit in i landet. Ajja. där ine någonstans :P Vi satte oss och fikade en stund och sen blev det mycket prat och mys :) Barnen lekte så fint tillsammans. De lekte tigrar . har ävldigt söta bilder på det på kamran, lkägger nog upp de senare :) Måste hitta sladden först också :P

VI trodde de bara skulle komma och ta en snabbfika eftersom de hade en bra bit kvar att åka, men icke sa nicke, runt ett eller något sånt åkte de nog. Halv ett iaf. Så de stannade iaf två timmar :) Kul att träffa dom när de väl är här liksom :)
Men nu dröjer det inte så länge innan de kommer ner igen, eftersom de ska komma ner nr jag flyttat sen och hälsa på :) Det blir trångt de dagarna de är här :P Då blir vi 3 vuxna och 3 barn i en tvåa :D haha. Det är något det :P Tur att jag har plats iaf . poch att det är sommar så att man kan vara ute och leka och äta :) Då är det bara sovplats som behövs :) Och det är ju  inga problem :)

Efter att de hade åkt gick vi ner till huset och kollade läget så att blommorna hängde kvar som de skulle och la på lite  mer jord :P plattade till jorden och sen var det hemgång igen :) På vägen hem mätte vi Emmy, hennes karl och deras dotter JEssica :) Det 'är en liten söt tös det :D När vi väl var uppe för backen igen så orakde självklart inte Max att gå längre så då fick han sätta sig i skrindan så gick det lite fortare :) TAck gode gud säger jag bara. Båda två jättehungruga och trötta :P Ingen bra blandning ;) haha.. Maten var klar när vi kom hem som tur v ar så det var bara att tvätta händerna och gå coh sätta sig och äta . Maxis hade maten klar för vi förstod att det skulle bli lite lång ute tid idag så hans mat var bara att värma på . Han fick kyckling och ris :) Mumma tyckte han :D Vi andra åt fisk, men Max ville ha mera mat så han kom och satte sig och  åt lite gran till så han har ätit väldigt bra idag :) Skönt det . Hoppas bara att han äter lika bra med frukost imorgon bitti så han orkar åka och kolla på rally :)

Morgondagen lyder så att halv tio i morgon bittei kommer käraste sväris och hämtar mig och Maxis :) Då vet jag någon som kommer bli väldigt glad om jag säger så :) När Bosse kommer så är väl resten av dagen räddad för herrr nisse här hemma :D Det är skönt att han tycker om honom :) Det gör ju jag också iofs :) Han är en söt gubbe han :D

Senare på eftermiddagen bli det att åka ner till älsklingens mormor och morfar och äta mat :D Goott :D Där kommer även andra sväris vara med hennes familj :) Bättre svärisar än vad jag har , det är nog svårt att hitta tror jag :) Bättre får man leta efter, älvidgt väldigt längre må jag säga :D Jag älskar dom verkligen :)

Resten av helgen ska det ätas mat på alla oliak håll känns det som :D Vi frå se vart vi hamnar de olika dagarna :P


ha en trevligt kväll :D

Flytt

Jäklar, flytten börjar ju närma sig. Jag låg och pratade med älsklingen igår inna vi somnade, och om en månad är det ju dags. Oj då "/ hihi.. Hoppas bara jag inte jobbar första helgen på praktiken så att vi kan ta allt på en och samma gång så jag kommer härifrån :P haha. Naerå, men asså det är skönt att ta allting på en och samma gång så har man det gjort sen. Vet inte rikigt vart Max ska vara då eftersom vi ska på Lenas 50 årsfest också. Han får vara med någon som också ska dit så jag inte behöver tänka på vart han är :P haha..

Jag har ju skaffat mig en ny barnvakt så det här skla ng bra :P Eller vad säger du Junnu ;D ?!

Aja, körkortet och duschen väntar :P

Torsdag


Max älsling fick gå till dagis en stund idag iaf. Behöver sätta mig och plugga lite på körkortet tots allt ändå :/ Det  går ju framåt, men det tar ju sån tid "/ Snart så ä'r skiten  klar iaf ! Ska prata med Kai nästa fredag och säga att ionom 7 lektioner måste jag vara klar :P Hallå, jag är väl inte gjord av pengar heller ?!

Sitter här nu och väntar på att Ellinor ska vakna och ringa till mig så att vi kan fika :D hihi. Myspys :D Tror ni jag vågar ringa till henne ? Tänk om hon sover :) ? Naee. Jag väntar nog på att hon vaknar och ringer ändå :P

Undra vad man ska ha till mat idag då ? Vad tycker ni ? Kanske får äta maten som blev kvar sen igår till lunch, Max äter ju åp dagis så han får ju mat där :) Det är så himlans tråkigt att ställa sig och laga mat till sig själv, då kan jag lika gärna hoppa över maten på dagen när itne Maxis ¨är hemma :P Kanske inte så jättebra, men vadå maten ska vara något kul och bra :P

Dags att duscha kanske.. ? I tink so :D


Godbye <3




Kväller

Då var det kväller. Den här dagen har jag hunnit med mycket känner jag :)

När klockan ringde 7.00 imorse tog det emot att gå upp vill jag lova., Men jag var tvungen eftersom duschen lockade väldigt mycket :) hoppade in i duschen , piggnade till . Sminkade mig och gjorde mig i ordning, så gott som det går när man är pissgul i skallen. Men satte upp håret i tofs. Då vaknade min lilla älslking inne i sängen så han kom in till mig så vi gick och satte oss i min säng och myste massvis :) Mysmys :) Sedan blev det dags för frulle, vi båda var jätte hungriga så mycket frukost gick det åt imorse :) hihi. Max var så söt imorse nä vi satt och åt. Han satt och sjöng nästna hela tiden, och det bara lös om honom så fort jag sa att vi snart skulle gå till dagis :) Där är det någon som tycker om sitt dagis :)

När jag lämnat Max på dagis var det full rulle ner till Birka och prata med Lars. Gick väldigt bra :) Får jobb i sommar :D
Hos Lars tog det bara en kvar ungefär, men sedan bar det av till willys för att köpa hårfärg. Skämdes över hur jag såg ut ;O;P haha. Pkte hem och slängde i hårfärgen, satte mig vid körkortsböckerna "/ Lika tråk som vanligt, men det känns som om det går framåt iaf :) SKÖNT DET ! Snart klar också ;D YES :D Har inte haft kölektion på 4 veckor när jag ska ha nästa lektion, men det har ärligt talat varit ganska skönt (a) Men jag orkar inte hösa att man ligger efter med teorin hela tiden, det är ju något jag är medveten om , jag lovar !

När färgen var ursjöld och håret var blåst var det bara att springa ner till bussen ;) Jag tror jämt att jag har bråttom när jag ska til bussen, speciellt när jag ska gå på nere vid östra ryds vägen . Det tar väl kanske 15-20 minuter ner dit. Men till kullborg tar det ju bara HÖGST 7 minuter ner, MED BARNVAGN ! Så det är lite sklillnad om man kollar tidmässigt :P Haha..

Inne i stan blev det en snabbis inne på MC dinken, var sp hungrig så att jag inte kunde gå knappt :( Stackars mig :P Fick ta med mig maten upp till sjukan :) Men väl där uppe så kom vi i tid iaf :) Inne på ortopedteknik tog det väl kanske 10 minuiter så kunde jag åka iegn :P Ganska skönt, men kändes lite onädigt 'ärligt talat :P Jag fick några saker att lägga i skorna, är det itne bra om 1-2 månader blir det operation .

Missade ju självklar bussen som gick precis , fick vänta 20 minuteer på nästan, vlket gjorde att jag missade bussen som gick till Sörping så fick vänta till 14.50 . ganska skönt ändå för det var ju en 450 så behövde inte gå så långt. Det blev bråttom till dagis också eftersom jag skulle hämta Nisse halv fyra, men kom lite sen, De visste ju var jag var så det var ju inga problem. Jag sa att jag kommer så fot jag kan. MAn kan ju alltid missa bussen :P vilket jag ju gjorde sen.

Väl hemma nu så har vi ätit mat, kycklinggryta med ris, mums :D Det är synd att Max ska vara så jobbig när det gäller maten, och ännu värre blir han när det är någon mer här. Så länge det bara är jagoch/eller Fredrik går det bra. Annars är det lite sissodär på den fronten ärligt talat :/ Lite synd , för är man borta är det inte säkert att han äter :/ Är det något som är väldigt gott slinker det självkalrt ner ändå :D

Mamma, pappa&bror är nere hos Mattias och hans familj nere i Kalmar. De åkte igår och kommer hem imorgon kväll :) Det är skönt att de är borta så¨vi slipper varandra ett tag :P Haha..



Undra om han någonsin skulle få bada där ute ?



hoppas ni också haft en bra dag ?



Arbetsinterjuv :)

Kom hem för en stund sen, varit på arbetsinterjuv hos Lars. Det gick väldigt bra må jag säga :) jag kommer få jobba en del i sommar, vilket behövs ekonomisk sätt :D Haha.. Jag har inte så mycket timmar utlagda på mitt schema så som det ser ut nuv, men det är bara att hålla sig framme så får man jobba mera :) Ska bli skönt att jobba . Kan inte bara sitta hemma hela sommaren, det blir så tråkigt då "/ Lönen var ju inte som alla andra sagt att den va "/ Lite synd faktiskt :/ Men men , jag kan ju inte kräva mera lön så det är ju bara tt hålla med och se lycklig ut :D Haha . Eller vad säger ni ?
Då är det bara Ortopedteknik som väntar nu då . mindre kul. Men ska bli skönt att de kanske gör något åt saken "/ Jag kna ju inte gå runt och ha ont jämt och ständigt :(

Igår planterade vi blommor här hemma , och även nere i lägenheten där vii ska bo :) Det blev väldigt fint tycker jag själv :) hihi ..  Skulle velat haft en blå till isf för en gul, men men . Kanske kan byta ut den mot npgon här hemma ;D Vi får se ?

Efter planteringen åkte vi ut till Fredriks mormor och åt mat :) Väldigt gott . Vi fick köttgryta och potatis :) Det var mumisgt :D Fredriks mormor gör så himla god köttgryta också så det är bara att mumsa i sig .
För Maxis del tog det ju lite längre tid att få i sig maten, självklart ska man göra precis allting innan man ska äta. + att han va rså hungrig att han inte kunde sitta still :P Det sägs att han är lik sin mamma så då är det inte så konsigt att han inte sitter still ;) haha..  Jag precis lika dan ! Får jag ingen mat nä jag är hungrig så är det knappt att jag sägtter mig ner och kan börja äta för jag är så hunrig ;) haha..


Aja, måste skölja ur håret nuv. Färgen börjar torka snart ;D

Ha en bra dag :D


BVC

Idag har vi redan varit på BVC , och det gick jättebra :) Utöver förväntan :) Hihi. Max och Åse lekte tillsammans, det var så himla kul att se hur dukrig han var. Åse berömde honom väldigt mycket och ofta :) Han visade Åse att han kunde ränka till 14 och alfabetet till J .  Åse tog fram sina 2½ års leksaker ur en väska . Det var lite saker som man skulle kunna se skillnad på . Tex, den lilla och den stora bilen. ovs :) han kunde tom färgerna på bilarna och han kunde mera än vad han enligt "utvecklings kurvan" skulle kunna :) Snacka om att man blir stolt som tuppen :D Hihi.
Eftersom jag vet att Max inte vill varken mäta eller väga nere på BVC så gör vi det innan vi åker ner :)
Idag vägde han 15,3 kilo
& var 96 cm lång :)

Nu är MAx nere på dagis och jag ska precis sätta mgi och plugga körkort "/ ORKAR INTE , men måste . Hoppas på att jag blir klar snart så man kan göra något kul i sommar :)

Mamma ringde till Lars förut också, ska ner till  honom imorgon klockan nio. Just ja. Får int eglömma att säga till att jag måste lämna Max en halv timme tidigare än vad som står :) Men det är så svårt tror jag inte :) De är så snälla där nere, och se kan ju iofs inte säga så mycket när det handlar om jobb eller skola så :) Men ändå :)

Ooohh, det har kommit två nya barn till dagis den här veckan. De är så himla söta :D Hihi.. En är en lillebror till ett annat barn , men den andra är en helt nykomling :) Men så himla söta :D


Hihi..

Måste plugga nuv :/

FLYTTAR SNART ;D;D



Helgen !

Helgen har varit bra, förutom EN sak !  Den har varit lugn och skön :) Vi har ju haft sådan tu med väret också ju :) Jättefint väder :)

Fredags; Vad gjorde vi då ? Jo vi var hemma och mysade. Sov uppe hos Fredrik . Max åt kex och kollade på TV :) Somnade ovaggat runt halv nio eller så :) Han tycker det är så kul att vara uppe hos Fredrik + att det var fredag så han behövde inte sova när klockan var halv åtta kände vi :) Vi satt uppe en stund till och kollade på Tv och åt chips :) Mums :)

Lördag ; Vi kom hem redan runt halv nio på morgon eftersom Fredrik skulle iväg. Vi hann inte mycket mer än att komma in så gick vi ut igen i det fina vädret :) Vi var ute ända tills klockan var 12 ungefär får då var det dags för mat :D Sedan blev det att gå ut igen en liten liten stund. Sen var vi tvungna att gå in och byta kläder till finkläder :) Vi skulle till morbror Foffe som fyllde år . Det blev mycket folk och hej ch hå. Men kul hade vi där inne. Brors vänner kom förbi och fikade och åt smörgåstårta :) Mums :D Min brors vänner är så himla skojiga för det gåpr verkligen att skämta med dom. Och Max tycker verkligen om dem också, det märks :D Iofs han tycker om alla nästan. Alla som inte är för mycket på :) !

Söndag; Idag? Idag har vi varit nere vid lägenheten och kollat vad för saker som stog kvar som jag skulle få :) Väldigt mycket saker stod det kvar vill jag lova :D Jättebra, det är nog inte alla som har så här mycket saker när de flyttar :P

Jag lovar att på ONSDAG ska allting redas upp ! Det ska fan inte in någon JÄVLA SOC . För då är det DU som fått som du vill ! ALDRIG ! DU har inte ens med saken att göra !


Ha en trevligt dag :D


Färga håret senare :P


Kom på en sak :D

Vi slutar snart :D

Fredag- HELG !

Äntligen fredag igen, och påsklov :) Det ska bli så himla skönt med påsklov nu kan jag bara säga ! Det ska bli helt underbart skönt ! Att bara få göra precis vad man vill och bara gå och njuta av att vara ledig :) Hoppas bara att man har vädret på sin sida :) Eller vad säger ni ? Då kan man vara ute och fortsätta slipa stolar , som det kommer bli för min del :P haha.

Så här ser nog min vecka ut :

Fredag; Bara ta det lungt med mina älsklingar små :)
Lördag; Först på dagen ska vi in till min bror som fyller år. Grattis till honom :) Sen på kvällen blir det BOWLING med tjejerna :D Hoppas på en lyckad kväll Girls !
Söndag; Vara trött och sliten efter gårdagen ;) Och mysa med gullungen :) Ner till lägenheten och kolla lite gran, på vad det är för saker som står kvar och mäta upp ordentligt vart väggen ska stå och lite så :)
Måndag; Hemma med mysungen <3 Tänka nog kanske ta en tur till svärmor då också :)
Tisdag; Plugga körkort "/ ! Fy vad segt ! Men det är ett måste om man vill bli klar och kunna köra bil på egen hand :D !
Onsdag ; Sjukan --> Ortopedteknik och göra "klackhöjning" ?! Någon som vet vad det är ?
Torsdag; Kanske bara vara hemma, eller plugga körkort "/ Får se hur det gått på sjukan först och främst !
Fredag; Långfredagen, får se vad som händer en sån tråkig dag ;) Någon som vill hitta på något ?
Lördag; Fira påsk :D Jippie :D Bara äta godis och bara allmänt mysa :D
Söndag; Ladda inför en ny vecka i skolan efter ett skönt lov :)

Ha en väldans bra dag ni gubbar och gummor :D

Tack för alla komentarer :)

Jag har inte orakt godkänna alla frän förra inlägget om Max :) Ja, jag vet att han har vuxit massor och blivit en stopr och duktig pojke :)

Skola :(

sitter här och ska skriva ett arbete i samhällen. tråk vill jag lova ! Usch ! Det ska nog gå bra. Skulle vilja jobba med josse, men då går det iutne att få höägre betyg än G ! Illa ! Jag vill ha VG iaf ?! Vi får väl jobba på och se.

Jag har kommit på en sak. Det blir väldigt korta inlägg nu för tiden..?
TYcker ni inte det ?

jag kom på en sak. Jag, Fredrik och Max  ska ge Jenny naglar till studentbalen när hon fyller år :) Hon har velat ha det så det blir  en bra pressent :D

Ha en bra dag :)

Lite skillnad <3



Här är han 2 ½ vecka gammal snutten (:





Här är han nästan 2 ½ år. 2 år och 3 månader ungefär (:

Vilken skillnad det är :) Han börjar visst bli stor :)

Men han har alltid gjort mig lika stolt oavsett hur stor / liten han varít <3

kärleken är obeskrivlig !




Älskling, jag måste bara säga att jag älskar verkligen dig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta ! Det finns ingen som dig !
Du är en så himla bra människa ! Visst alla ha dåliga sidor också.
Men de problem som dyker upp löser vi tillsammans ! Eller hur ?

Det är du & jag mot världen <3

10 dagar kvar (:

Yes, det är bara 10 dagar kvar tills det är påsk, då får man äta massa godis ! Vad gott det ska bli :D Mysnisse har ju fått nya kläder som ska läggas i påsk ägget :D han har valt de själv, men lite lyx ska det väl vara ?

Oj, vilket kort inlägg, men ville bara att ni skulle veta att det är itne så lång tid kvar till PÅSK :D

Diagnos; Okänd

Var de tvugna att flytta det programmet en timme senare ? Eller två timmar är det till och med "/ Usch vad jag blir ledsen på att de aldrig kan hålla de tider som är från början "/ ? Jag är ju trött när klockan är så mycket och jag vill ju se det. Det går ju iofs i repris, men det är ju inte lika spännande då :( Jag vet att jag är lite konstig, men jag tycker det ska ses när det går första gången på TV, och ingen annan tid (; !

Eller vad säger ni där ute ?


Kort skoldag, stan senare :)

När klockan blev halv ett idag så bestämde jag att jag och Max skulle följa med Lutta och Jennie in till stan, så det gjorde vi :) Det blev en väldigt lyckasd dag på stan må jag säga :) Mycket skratt och leenden vill jag lova att det blev. Speciellt inne på Mc Donalds, där ska man ju äta när man har ¨åkt buss, som min älskling säger ;) Han är för söt min lilla Mysgris :D Hihi <3 Lutta hittade ett par nya byxor och en tröja :) Jennie hiittade något itll hennes pojkvän, och jag hittade saker som ska ner i Max påsk ägg till nästa helg :) Mysmys :) Jag längtar till påsken :) Det är gott med godis, och ännu godare just då bara för att man verkligen får äta då :D


Annars har dagen varit väldigt bra. Kort skoldag, slutade kvart i tio redan. SAtte mig då och plugga fram till halv ett, så jag skrev 2 utav mina "kära" rester jag hade i medicin, men nu är jag helt klar :) Eller med dom två iaf. Har en i svenskan och en i medicin kvar , men sen är det jhelt klart, INGA MERA RESTER ! YES ! Jag vill inte sitta på lovet och plugga , (förutom körkortet då) så det är ju bara tt ligga i nu de här sista dagarna som är kvar. Det är ju bara idag och imorgon kvar :) Sen är dte liv :) Gud vad skönt det ska bli :)

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har haft :) ?






Jag älskar vekligen mina pojkar
och vänner äver allting annat <3

Min älskade Max <3

Nu är min älskling alldeless snart 2 ½ år. Gud vad tiden går fort :) Tieden bara springer iväg :)
Jag satt och kollade på bilder från BB igår kväll. gud vad liten han var pluttnissen :) Och vilken skillnad det har blivit på honom på de här åren . Vad mycket han har lärt sig ;)

*Nu vill han bara ha en lillebror också :) Han tjatar nästan varje dag så det börjar väl bli dags snart kanske :) jag vet ju iofs vad älsklingen tycker och tänker runt det så :) Hihi. Jag känner att Max kan behöva ha en lillebror / lillesyster snart :) Han blir så otålig så fort när han är hemma . Han behövs sysselsättas precis hela tiden, och det har man inte alltid tid till :( Som synd är :) Jag skulle vilja vänta ett tag till med en liten, och låta nisse vara liten och vara emsamt barn, men vi får väl se hur det blir med den saken :) Men händer det så händer det ;)











Ska ringa till älsk snart tänkte jag och prata lite gran :)


Vill ni veta en hemlighet?

Vi slyttar snart ;D !


Kort skoldag - slutar kvart i tio :)

Nu sitter jag , Josefin och Fredrik i data salen och pratar massa skit. FRedrik och Josefin spelar spel :D haha. Det är väldigt kul att sitta och lyssna på dom om jag säger så. Både två är lika dåliga förlorare ;) ! HAHA

nu skriks det hej vilt ! ;)


Lotte snutt är hemma idag för att hon skulle färga håret, men blev PISSGUL i hela skallen :/ Inget vidare kul. Men när man är i hennes tillstånd borde man tänkt ett steg längre än vad hono gjorde. Lätt hänt iofs :( ! Josse är också hemma idag :( Men klara mig utan dom ;)

Jag slutar ju ändå snart för dagen :) Men då blir det plugg som göäller, hela dagen. Det lovar jag ! måste säga att jag har lite dåligt samveta för att jag inte orkat plugga så mycket som jag  borde ha gjort, men jag måste ju få leva också när jag kommer hem ? Inte sant?

REsten av klassen och TE07 ska åka på teater in till stan, men jag hann inte anmäla mig och betala. Rätt tråkigt faktiskt eftersom jag skulle vilja åka in och se den. De som har sätt den säger att den är väldigt bra så det är ju hoppas på det så att de som åker in får en treligt eftermiddag !

Jag satt och kollade på olika hemsidor för kläder. Hittade väldigt mycket fina kläder må jag säga :) Hittade ett par väldigt fina jeans från ginatricot :) Kostade bar 399 ,-  (:
en väldigt fin klänning från HM . Det är så synd att jag inte kan lägga upp bilder på kläderna :( Men det gick inte att spara dem :(

Undrar om mina bästisar är här idag då ? Tror ni det ?

RSS 2.0