Helg !

ska upp till älsklingen ikväll förhoppningsvis och bara öta god mat, mysa och bada :) Vi kan behöva det efter igår!?  Älsklingen skulle åka och köpa mat så äter vi mumsigt och sen bara är ! Det ska bli väldigt skönt. jag behöver lite tid för mig själv efter att va varit sjuk och nu ska va hemma med sjukt barn osv "/ Eftersom fis inte kommer åka ut itll Tobbe på söndag heller så får jag ta tiden nu ist och ta hand om mig själv. Undra om jag ska klä mig fin tills ikväll? Eller om jag ska gå i mjukisar och tjocktröja :P ? vi får se :P Tröjan jag fick av Bosse och Anette är du väldigt skön så det skadar ju inte för in del inte "!

Imorgon blir det vlä att vara hemma som sagt var och ta det lungt och sen sova :P


måste ringa till NagelEva och beställa tid till mina naglar :P Finns det någon försärkning som man kan ha hemma som inte kostar en förmögenhet?! är det någon som vet? Komme rinte ha råd med att åka och fixa mina naglar när jag flyttar . men vill inte att mina fina naglar ska gå av heller :D

Skriver mera sen..


// Mamma angeliicaaa

Sjuklingar !

Jahaa, nu har man varit sjuk hela veckan. Därför har det inte kommit några inlägg i veckan . Har legat i feber och hostat son sjutton! USCH ! Det kanske ni vet sen tidigare inlägg att jag gör. Igår när fis ksulle sova var han jätte varm "/ Feber.. Inte alls kul ! Hoppas han är frisk tills imorgon. då ska vi till min farfar och farmor för farfar fyller 85 år. Tänk vad tidien går fort , tycite inte dt var länge sen han fyllde 80?! ojoj, Det ska bli smörgåstårta och fika, Det vill man ju inte missa :) ! hihi. Men det blir nog att vara hemma imorgon. Mamma ringde ju fört och sa att hans ventoline var slut också. Inte så konsigt när jag har gått och druckit av det stup i kvarten på nätterna förut  när jag inte kunnat sova , pga hosatan ?! Fick gå upp till vårdcentralen så dom kunde skriva ut ett nytt recept så jag kunde åka ner och häåmta ut en ny flaska med ventoline !? STackarn sover ju inte annars :( Det är inte lätt att sova när allt snor rinner bakåt så fort man lägger ner huvudet, då kan man behöva lite ventoline !

Ida och Hannes kom igår när jag skulle gå ner och hämta Max på dagis :) Det var tur det för anannars skulle jga nog itne fått med mig den ungen hem inte. Han var allt för upptagen av att leka så han ville inte alls gå hem. Men när jag sa att kusin Hannes var hos oss ville han följa med hem ! och då gick det fort uppför backen hem :P Han är så söt min lilla fisnisse :D Igår på kvällen satte vi oss i soffan för att vi satt och kollade på Halvan och polisbilen. Det är den nya favvo filmen i huset nu för tiden :P Haha. Ida frågade om jag kunde ta Hannes ett tag så han fick följa med och sitta i soffa och kolla :P Det är tur att han är liten och bara följer med och är snäll. Men sjävklart blev min älskling väldigt mammig så det var bara att ha honom i knät också. Är det inte svårare än så att vara tvåbarnsmamma kan jag lika gärna ha en til här och nu :P haha. Men däreot förstår jag inte hur Becka kan gå runt med TRE barn ? Man kan ju inte bära på alla samtidigt menar jag :P Igår kväll gick ner till huset igen och kollade runt lite. Ida ville se och sen skulle vi mäta hur stort det verkligen var så att man vet vart man kan sätta upp väggen som ska bli till mitt "rum" . Jag längtar verkligen jättemycket till att jag ska flytta. Måste bara till bank och så först. Men men..

Nu sitter jag i skolan och håller på att DÖ ! Det är så jälva tråkigt. Egentligen skulle jag behöva jobvba med medicin arbetet som vi ska göra nu , men eftersom jag inte fattar och Lena inte hjälper mig är det ganska svårt "/ Hoppas att hennes "gullebarn" blir klara iaf :/ Aja, Skulle nog behöva gå och sova när jag kom hem sen !



Nu måste jag kanske göra något åt saken . tur att jag tänker ta tiden ändåa fram till kan tre då :D !!


// Mamma angeliicaaa

Honey




You are ny reason to live ! Mommy loves you !             <3


Satans hosta !

Usch säger jag bara, jag är helt slut i kroppen. Hostar hela tiden, men nu är det visst värre än vad det varit tidigare i veckan. Nu i helgen hostar jag på dagtid och ännu mera på nätterna. Det som varit ganska lungt på nattetid och inget hostande aslls på dagtid. Förut har jag inte heller vaknat av att jag har hostat, men gör det nu ! BLÄ ! HATAR HOSTA ! Jag har varit tvungen att ta av min lilla älsklings Ventoline både igår på dagen och TVÅ gånger inatt ! Skulle jag inte vakna av att jag hostar skulle jag inte alls vara lika trött,men saken är den att när jag väl vaknat och hostar tar det nästan två timmar igen innan jag somnar, det är int alls spännande ! Speciellt inte när man vet att man måste gå tidigt morgon därpå "/ Gud vad jag klagar idag känner jag . Men detg måste man få göra :P Ska nog ringa vårdcentralen imorgon. Känns som om jag är stamkund där inne "/ Om det är inte jag som ska dit så är det med fisnisse :P Det är ju inte länge sen jag var där så dom kanske känner igen mig menar jag. Jag hoppas bara att jag får komma till Kerstin eller vad våran husläkare heter. Jag har iaf inte haft den turen att få komma till henne en ända gång fast hon jobbat där i 1½ år .


den här veckan skulle jag egentligen åkt till romme med skolan, men det blir att hoppa över för min del. Min inflammation är ju värre nu också så då kan det lika gärna vara känns det som .. Orkar itne ha ont längre ! Vill att det ska läka ! Det är tråkigt att åka hiss jämt och ständigt, allt tar så himla mycket längre tid. Det är alltid någon som måste vänta och bla bla bla. Det gör ingenting så länga man inte är lite sen. Men är man sen så är det kört för då är alltid hissen upptagen också. det är ju självklart. Antingen så är det vaktis som ska lasta något och då tar det säkert 10 minuter. Eller så ser man den åka iväg precis när man kommer fram till hissdörren och ska öppna den "/ !


Helgen har varit bra utöver det. Jag somnade halv åtta i fredags och sov till kvart över åtta . Skönt. Det är länge en jag fick sova så länge. Men vaknade pga min hosta ett par gånger , men annars sov jag som en stock. IGår kund ejga självklat inte somna eftersom jag sovit så många timmar natten innan. Men det ska bli ändring på ikväll. Får se om jag orkar gå till skolan i morgon. Beror på hur mycket jag hostar inatt. Går nog efter att jag varit på vårdcentralen . Vill inte varra hemma och bara va.. Det är för segt för det.


Förut när Tobbe kom så skulle Max hämta sin hjälm han fick av honom förre veckan efter att han var där ute :P Han skulle ju ta på sig den själv, och då är det lätt att det hamnar bak och fra och ut och in och hel fel :P Men säöt blev han ':9 Min lilla älskling

Skriver mera senare....


// Mamma angeliicaaa

Projkektet

För er som undrade orkade jag inte skriva till alla er som hade frågat vad som räknas med ung mamma. Jag själv är ju en ung mamma , jag var ju bara 15 . Har man fått sitt första barn när man är 19 eller yngre får ni gärna säga till. För sen är det väl mer och mer soj har barn , när man är kla med skolan osv.  Är det någon som var yngre 19 när ni fick erat första barn och vill vara med i en interjuv säg gärna till då :)  Eller om ni känner någon annnan som fick barn tidigt. Eran mamma eller något sånt , det skulle också vara ganska spännande och se vad dom har att säga..



// Mamma angeliicaa

Projekt

Jag och Evelina ska göra ett projekt om "unga mammor" Vi ska interjuva unga mammor och se hur dom livet som unga mammor är och ltie frågor runt det..?

Berättar mer om det är någon som är intresserad och vill vara med ?

Säg till i såfall !

// Mamma angeliicaaa


Hemsk natt !

Usch vilken jobbig natt det har varit, jag är så himla trött "/ Jag vaknade av att Max låg vaken vid min sida och pillade mig i näsan. Jag tittde på klockan som visade 03,43 och tänkte . Då hade han tydligen kommit in till mig och inte kunde somna om . Det brukar ju kunna ta ett tag ibland innn han somnar om igen. Men han somnade inte, och jag hostade och hostade ! Tänkte att det kanskr var därför han inte somnade, han blev kanske störd av att det lät så himla mycket om mig nrä ag hostade ?! Vet inte . Men klockan tickade iväg och blev 04.17 , och den blev 05,30 och sen kollade jag inte på klockan förrän den var 06.15 nä mitt alarm ringde. Och nej jag giock verkligen inte upp ! Jag mådde inte alls bra. Trött som en gris va/ är jag ! Jag la mig ner igen och somnade om väldigt fort, vaknade 06,58 och gick upp . Tog på mig mjukisar och en jätteskön tröja jag fick av svärfar och Anette i julklapp . Jag drog på mig lite smink och tänkte att jag skulle väcka Max, hej och he men den saken ja ! Det var ju en drröm att få upp honom den här dagen. Vissa dagar går det jättebra och andra lite sämre. Jag väckte honom och bytte blöja på honom och tog på byxor. Men sen när vi kom till tröjan var inte det alls lika spännande längre. Men jag tog på tröjan och satte honom i mitt knä. Och då blev han väldigt tung i huvudet tyckte jag. Jag böjde mig fram och kollade då hade han somnat igen ! Ringdee till dagis och sa som det var och att vi kom ner till halv nio ist. Och det gick jättebra :)
Trots det så ä jag svin trött och vet inte knappt vad jag eter känns det som "/ ! BLÄÄ !


Jag börjar 09,50 men eftersom det är gympa så stannar jag kvasr här hemma och börjar med vårat projekt som jag tänker skriva lite om i nästa inlägg :D


// Mamma angeliicaaa

Har ingen tid till ...

att ens gå i skolan längre känns det som. Det är så himla mycket i skolan hela tiden . Just nu sitter jag och läser en bok som visserligen ska vara klar om typ 3 veckor. Men den är så himla bra ! Men sen är det dom där proven också ja !? Lena sa till mig igår att jag att jag skulle ha prov på onsdag, och det går inte !? Hmm, hinner aldrig det så tänker itne göra det. Sen har jag prov på torsdag också ! BLÄÄÄÄÄÄ ! I samäll !? Det är något jag verkligen inte förstår mig på om jag så säger ! Fy fan vad svårt jag tycker att det är ! Jag skulle behöva MINST 4 timma till på dygnet ! Kan man få det? SNÄLLA NÅGON ! Alla ni som har barn och jobbar eller pluggar förstår nog vad jga menar med att man är trött efter en lång dag, men ändå ska man hemoch städa och ploka och fixa mat ovs.

Förlåt för att inlägget blev så konstigt , men det var såhär att jag satte mig här i väntan på att tiden skulle så lite fortare så jag sulle gå ner och hämta fis på dagis :) Dom äter ju mellis klockan tre så det är ju innan eller efter man måste pricka in , och jag han inte innan "/  Och klockan ute på datan hade stannat "/ Lustigt nog. Den stog på 14,57 . Men så kollade jag på mkin telefon för jag tyckte att den hade stått väldigt länge på 14,57 på datan och då var klockan 15, 38 och jag hade bara tid på dagis till 15,30 Det blev att springa ner till dagis . Tur att det inte rä långt om jag säger så..


<Nej nu är min prins ARG ! Ska munra upp honom :P


// Mamma angeliicaaa

Helgen

Ahja, då var det redan söndag igen då . i helgen har jag ju sjävklart lyckats vara sjuk ! BLÄÄÄÄÄ !  Jag som aldrig är sjuk lyckats att bli sjuk under helgen. Jag var ju hemma torsdag och fredag fån skolan. Men imorgon måste jag gå . Det är ju en kort dag i mogon också så det ska väl inte vara så jobbigt.. Hostar fortfarande, och är genom förkyld "/ Jätte spännande..

Max har varit ute hos Tobvbe idag. Det har avarit rikigt skönt eftersom jag inte är 100 % okej liksom. Men det har varit en sån dag som när Max inte ska sova middag. Då kan det bli problem vissa dagar. Men idag har det gått rikigt bra :) Vi skulle åkt in till Carola, men det slutade med att vi åkte upp til Fredrik ist . Max var tvungen att bada och det var lättare att ta med saKker upp dit än att ta med allt in till CArola och bada där :P Men vi tvättade håret och lekte i nästan en timme i vattnet :P hha. Det är kul så länhge det varar :) Men nu sover han gåttigt vill jag lova :D

I Fredags fick jag och älsklingen ett inpulsköp ryck :P Jag såg att nya Wallander gick på bio och att det fanns biljetter kvar. Sp vi toig med oss Adde in och såg den. Den var rikigt bra. Jag saknade Stefan och Linda i filmerna bara. Men det är ju lite svårt att dom ska vara med iofs . Men ändå. Kurt hade lyckats samla på sig skägg till den hä filmen :P

Kollade på lägenhet igår :D

Nu ska vi åta och mysa jag och min älskade fredrik :D

// Mamma angeliicaaa

sjukling NR 1

Jahjaaja då har manlyckats gått och blivit sjuk.. Jag som trodde jag skulle klara mig men det gjorde jag inte "/ Vill verkligen inte vara sjuk. Det är det värsta jag vet . När jag vaknade igår kände jag att jag började få ont i halsen och började bli förkyld "/ Blää, tänkte jag. Me jag gick till skolan det var iten så farligt när man väl kom upp, som ni läste i den inlägget f rån igår så märkte ni att jag försov mig också igår. Men men.. Visst har jag känt att jag varit väldigt trött dom senaste dagarna, och känt på mig att snart kommer jag bli att sjuk. Men trodde ändå att jag skulle klara mig. Jag gick på första lektionen och sen gick jag hem . Orkade inte sen. Gick hem och tog en kopp vanil te och satte mig framför TVn. SOm tur var hann jag hem till "Våra bästa år " Då blev jag glad :D Det är inte fota jag kan koll apå det nu flör tiden, men nu hinner jag det ett par dagar , eftersom jag tänker vara hemma "/ :) Det är skönt att vara hemma så länge man inte är sjuk, men är man sjuk är det dö trist fö då orkar man ingenting. Jag är helt död efter den här dagen + att jag är hungrig ! Måste försöka hitta på något att äta :) Hihi. Undra om det finns rost mackor hemma ? Måste nog kila ut och kolla :)

Ska till vårdcentralen imorgon klockan 10 och jag hoppas dom säger att jag får en remiss upp till ortopeden snarast ! Jag tänker inte gå med den här inflammationen hela livet !

Jag och min älskade Max badade förut efter kvällsmaten förut. Och bara för att  man iten få hälla vatten på mamma så måste man ju göra det . Vet inte vad som har hänt någon gång med honom men han har blivit rädd når han badat. Vet inte rikigt vad som har hänt "/ Men nu har vi terapi badning här hemma varannan dag :P haha. Det är bra eftersom han är så torr i skinnet och så badar man i olja blir man som hal som en tvål :P Det är lite spännande :P


// Mamma angeliicaaa

090115









 






Idag har jag och älskling varit tillsammans i 1 år och 11 månader <3

Jag älskar honom obeskrivligt mycket . Tack för dom fina åren tillsammans ! <3
Du är det bästa som hänt mig !





091015

OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH ! KÖP SAKER TILL DITT EGET BARN !

jag älskar dig <3



Jag älskar dig Fredrik <3

Jävla vårdcentral !


Försov mig imorse "/ fy fan säger jag bara. jag gick upp klovckan SJU ! Max skulle vara på dagis halv åtta, bra angelica bra ! NEJ ! Men vi Hann, men itne mycket mer än så . Jag hann sminka mig och klä på mig, men sen att man ser ut som man gör efter det är ju en sak.

Haha. Ni ska bara se Bilds läpp idag . alla som läser det här och går på Nyströmska kolla på de ni ;D



Jag var ju på vårdcentralen för typ två månader sen för att min hölsena var svullen ovch gjorde piss ont. kunde knappt gå på foten för att det gjorde så förbannat ont!  Jättekul ! NAAAAAAAAT ! Jag fick ta stick i fingret och  när jag fick tillbaka provsvaren  och fick reda på att det var en inflammation i hälsenan. Jag fick några piller utskrivna för att inflammationen skulle gå över. Dom skulle jag äta i 6 veckor. så det är ju typ 2-3 vecckor sen jag slutade med dom. OCH ...
Igår såg jag att min hälsena var svullen , IGEN ! Hatar det ! Men va fan. Det är inte alls länge sen jag slutade med mina jälva piller ! Sen var jag och tränade igår ja, det var väldigt roligt, men skulle kanske inte ha gjort det nej. Idag har jag ONT ! Vet inte vart jag ska ringa, om jag ska ringa in till ortopeden direkt eller till vårdcentralen, men jag ringer jag dit ska allt göras om hit och dit. Och då måste man ringa på telefontiden som är 8-9 eller något sånt på morgonen, och då är jag i skolan liksom.. Ringer jag till oropeden som jag gjorde förra gången så var dom tvungna att utsluta en propp, eftersom jag har en p-stav. Inte för att det är vanligt att man får propp av en p-stav, men det kunde man tydligen få ?! Aja , Men nu vet jag ju vad det var förra gången, och det är svullet på precis samma ställe och gör ont på samma sätt. Det vore ju jälva konsigt om det inte var att min "kära" hälseneinflammation kommit tillbaka !? jag opererar mig hellre än att gå med det här . Det gör bara ont och är jobbigt eftersom jag inte får träna eller gå i trappor eller något sånt ! Jag har ridit i 10 år och tänker itne sitta still en dag till ! jag blir så uttråkad av det . På sått och vis är det väl bra för då måste jag verkligen tänka på vad man äter så man inte blir alldeless för FET ! 



TRRRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT   !!!!!!
Det är det minsta man kan säga att jag är idag "/ ! BLÄ ! Annars mår jag väldigt bra , förutom att jag låter som ett levande spöke när jag pratar. hmm, ajja. Det är väl sånt man får stå ut med när man är på väg att bli sjuk :/


nu har jag håla från kvart i elva till kvart över tolv.

Nu ska jag  ner till viktoria och ringa till Orpopeden  :)



// MAMMA ANGELIICAAA

:)









För er som undrade vart NagelEva höll hus så är det. ut mot stegeborg.
Gå in på hennes hemsida och kolla :) Där står priser och vägbeskrivning och allt :)


http://www.evashus.se/


// Mamma angeliicaaa

Trasig bil !

Fredriks bil har ju varit trasig nu ett par dagar, och nu har ahn äntligen lagat den :)
 *Han har lånat Anetts bil så länge till han fixat sin egen. Och när vi åkt i Clio,n så har ju Max suttit bak eftersom det är Airbag i den lilla som inte går att koppla bort. Och vad han är har varit lycklig för att få sitta bak då !

"Max stor pojke nu, Max sitta bak. Inte fam länge"

Så himla söt han är min lille prins :)

Så nu ska vi sätta honom bak fram över :)


// En stolt mamma angeliicaaa

Måndag

Det hä va den segaste måndagen på länge :P Jag är inte van att gå upp klockan SEX ! Blä säger jag bara, jag hade ställt mitt mobil alarm på klockan 6, men när tror ni att jag gick upp då? Inte klockan 6 när klockan ringde iaf , tror klockan var halv 7när mamma kom in och väckte mig, och sa vad klockan var. Det blev väldigt strssigt, ännu stressigare blev det när jag såg hur jag såg ut i pallet ! ÅÅÅÅH ! Varför ska vissa saker hända bara för att man har försovit sig? Det undrar jag. Det är lika dant om man har bråttom och ska iväg så ska alltid Max göra något så det blir ännu stressigare så att man i värsta fall får ta det när man kommer hem senare på dagen. Det är inte alls kul jämt ! Aldrig om jag säger så "/

Just nu sitter jag och äter chokladtomte här i väntan på ett samtal. Jag kom och tänka på en sak. Imorgon börjar friskis igen ja ! YES , jag har verkligen längtat ! det är ju så länge sen jga tränade eftersom jag fick min inflammation i hälsenan där innan jul, och då fick jag väl inte träna på nästan 5 veckor så jag gick på sista passet som var innan jul uppehållet . "julpasset" som dom själva kallade det :) Det var ett mysigt pass, det var släkt i taket bara en julgran och värmejlus lyste i mitten :) Alla vädarna hade en liten del av hela passet ifrån deras egna pass om man säger.. det var jättemysigt :)
Så imorgon är det dags igen ja ! Tur att jag har ett årskort redan så slipper jag betala det här året också, Dom har ju höjt priserna, tror jag iaf?! Någon vet ? Aja, skitsamma. Imorgon 19,45 smäller det ! Satan vad kul det ska bli !

Nu ska jag sätta mig och läsa min svensk bok i väntan på samtal :)

Skymningsbarn heter den och hanldar om;

Cassandra är bara nio och har blivit sexuellt utnytjad. Drake är fyra år och vägrar tala.
Torey hayden möter dem när hon börjar arbeta  på en pskykiatrisk avdelning för barn.
Så träffar hon den 82- årige Gerda, djupt depremerad efter en stroke. Gemensamt för dem
alla tre är att de inte talar, och det blir Haydens uppgift att försöka nå fram till dem.
Det visar sig vara en av de största utmaningar som hon ställts inför under till långvariga
rbete som barn psykolog, och hon tvingas tikll slut att ifrågasätta sina egna arbetsmetoder..


Tror ni att den är bra? Jag har läst ca 30 sidor :)


Skriver mera sen, det ringer nuv :)

// Mamma angeliicaaa

NagelEva



Här är det jag går och fixar mina naglar :)



Olika naglar hon har målat :)


Här är några till :)



Hon är billig och bra :D


Säg till om ni vill ha numret :)

Akuttid hos NagelEva

Ja, det fick det bli. Ringde i torsdags och frågade om hon ahde fått något återbud den kvällen eller dagen efter. Jag förklarade läget , men tid hade hon inte :/ Men efter att vi pratat en stund ser hon att hon har en tid klockan 12 på fredagen ! Den tiden tog jag . Lena fick köra ut mig dagen efter. Innan vi åkte hade jga gått ner till skolan och pratat lite med Eve så gick jag upp till Jennys praktikplats och pratade lite skit. När jag såg att klockan var kvart i elva blev det bråttom. Var ju tvungen att äta innan jag åkte ut också, eftersom jag skulle hämta Max på dagis direkt efter jag hade varit ute hos Eva :) Jenny hängde med hem ochåt :) Vi kom hem lite efter elva tror jag och när klockan var halv 12 hade vi i stort sätt ätit klart och kunde åka :) VI släppte av Jenny hemma hos henne och sen bar det av utåt mot landet :P

Jag hade sjävklart bestämt hur nagelarna skulle se ut, men självklart när jag väl kom ut och fick syn på massa andra fina tippar så fick jag helt klart ändra mig :P Från att skulle haft vita med en svart krumelur på till att ha bruna med glitter blev det jättefint :) Fredrik fick en chock när han såg dom , jag hade ju sagt att jag skulle ha dom vita med svart fjong på :P Haha


Skriver mera sen :)


// Mamma angeliicaaa


Bakis "/

Igår vaknade jag och mådde hyfsat iaf ! Lyckades ju hälla i mig alldeless för mycket en timme innan jag skulle hem ! BRA ANGELICA ! Haha. Det var iaf en lyckad kväll om jag säger så !

Senare på dagen skulle vi upp till Mattson, för att Julia fyllde 18 hon också. Alla som va där visste ju att jag skulle ut i fredags så själklart hade dom räknat med en jävla huvuvärk ! SOM JAG SLAPP ;) Det första Foffe gjorde när jag och fredrik kom upp var att slå mig i skallen. Tack för den ja ! Haha.
Lena, min faster tyckte jag såg väldigt sliten ut när vi kom upp ;) haha. Visst var jag sliten,men så illa trodde jag inte att det var,. Jag såg nog mer sliten ut än vad jag var tror jag.  Aja, skönt när det är åt det hållet menar jag ;) Hihi

Åkte hem till oss sen, på den korta vägen hem så hann ändå fis att somna, så han blev jättearg när jag satt och petade på honom hela tiden för att han inte skulle somna. Men skulle han somna när klockan var 17,30 så skulle det bli en väldigt SEN NATT ! Och det orkade jag inte med efter fredagen ;) haha.. Jag skulle gå och lägga mig tidigt hade jga tänkt, men tjenare ja, tror klockan var 00,50 när jag kollade sista gången på vad klockan var. Hej och hå angelica ! Det var ju tur att jag visste att Max inte ksulle gå upp halv sex eller så iaf:D Ibland är det bra att fis inte sover middag :P haha.

Nu ska jag sätta mig och fika med Tuula och Pelle :)

// Mamma angeliicaaa


Ögonkliniken

Oj vad lustigt det har blivit här såg jag nuv !

Jag fortsätter bara här där det tydligen slutade !

Där var vi i måndags med lilla fisnissen :) Allt gick jättebra, han pratade till och med med ögonläkaren elle vad hon var :) han var jätte duktig, och han gjode sin mamma väldigt stolt ! Jag trodde det skulle ta lång tid fö det gjorde det förra gången vi var där. Vi skulle vara där klockan 10, och 10,25 var vi klara :) Snacka om skönt. Så då tig vi bussen ner till stan och shoppade lite gran . Jag hade ju pressentkort på HM så vi gick in dä och hittade lite fint :) Max fixk lite nya byxor och tröjor :) Och även ett par fina jeans som han ska ha på lördag när vi sk apå kalas :D hihi. Vi har så många födelsedaga i Januari så det är lite kul om man kan vara lite fin när man ska på kalas :) Vi har varje helg fram till 8/2 och det är andra helgen i februari. Vi skulle åkt hem med Fredrik , men då hade hans bil gått sönder ! Så det var ju bara att sätta sig på en buss och åka hem igen då ! haha. Åkte ändå upp till älsklingen. Han fick komma och möta mig så jag kunde ställa in vagnen i förrådet . Vågar inte ha den stå utanför dörren inte ! Inte där uppe Inte !

Tack och hej // Mamma angeliicaaa

Första skoldagen

Idag var det första skoldagen efter ett skönt jullov ! Helt ujnderbart har det vait emd lov :) Skoldagen gick ganska fort förutom att vi hade två timmars håla, kul föprsta dagen menar jag ! NEJ! Men det gick ganska fort ändå :P Jag och Nattis satt och planerade inför imorrgon, vi ska ut ! Första gången det bli lagligt för min del ska bli rikigt skojigt : D

Utgång imorgon som sagt då , Eve ska troligtvis också med , men det är mest om hon kommer in :P haha. Johan ska med också. Eller kanske iaf :P Och jenny kanske också. och Elin . Hon måste ju hå´lla oll på mig så :P haha. Micke skulle ju inte ut imorgon annars skull ehna tagit hand om mig, det har han ju lovat pappa att han skulle ta hand om mig på min fösta utgång :P Haha .

Imorgon sk ajga vara hemma, bara ner och lämna ett papper åt Eve i skolan som jag även ska få låna en klänning av :D Antagligen jättefin :D Sen ska Lena skjusta ut mig till Eva och fixa mina naglar :P Jag har ju lyckats tappa FYRA stycken !? Aja, Det fixa sig imorgon det :D


nu ska jag sova så jag orkar med morgon natten :D

//MAmma angeliicaaa

slut på lov "/

Jahaajaa, imorgon börjar skolan igen då . Känns rätt segt om jag ska vara ärlig,men jag ska inte klaga mitt schema är ba så det är skönt det iaf :) Hela klassens schema är bättre än förra året, men mitt är ännu bättre, eftersom jag inte ska plugga på heltid längre. Det ska bli skönt tror jag. Visst det är bara ettt ämne som jag ska ta bort på 50 poäng, men det kommer kännas för jag får betydligt mytcket kortae dagar och LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA hålor som går till annat plugg :) Som det känns nu kommer jag att ha en helt annan enegeri till skolan, med tanke på att jag inte har lika mycket att göra längre som jag har haft hitills, skönt ! Imorgon har jag sovmorgon iaf, skönt att komma tillbaka och  börja mefd det. Börjar 10 iaf. ska lämna MAx på dagis klokan 9 så vi har lite tid på oss komma iordning och allt runt omkring. Det är ju trots allt två nästan tre veckor sen han var där så det kan behövas lite tid. Jag som ringde ner i måndag och sa att Max skulle komma på torsdag så dom verkligen bvisste om det, och säger att han ska komma till halv åtta. Självklart när jag tittar på mitt schema sen efter jag lagt på ser jag att jag börjar 10, smart som jag är ! NEJ ! så det blir att ringa ner imorgon bitti och säga att vi kommer till 9 isf för halv åtta !!! Tror Max kan behöva en lite kotare dag också första dagen på så pass länge.

Imorgon ska vi till Bosse (älsklingens pappa) & Anette och äta mat. Anette fyller nämligen år. Tror det blir smörgåstårta :D


//mamma angeliicaaa

Rix fm

Nu ligger jag här och lyssnar på rix fm. Just nu är det Lady Gaga med Just Dance ;) Dududu. just dance ;D Lallala...
Deras Pokerface är också bra , nästan bättre . Någon som håller med?


Svärmor var här förut och lämna en bokhylla som TVn ska stå på . Den är så pass stor så att den tar upp hela den väggen som den står på, men fint blev det :) Det är lite tomt just nu på den bara, men inte länge till. Fredrik håller på at ställa up pfinsaker på den så det ska nog bli bra så snart han har fått upp alla saknerna.
Morfar kom och hämtade mini älsk förut efter lunch så do skulle ut och åka snowraisel , det är ju roligt :)  När jag sa att han skulle få gå ut och åka så blev han glad, eftersom vi inte hade hunnit vara ute på förmiddagen eftersom vi gick upp så tidigt som vi gjorde. Max sov ju middag redan klockan halv elva tror jag klockan var. När han hadfe somnat ställde jag och lagade mat. Klart man är hungrig när man äter frukost när klockan är kvart över fem på morgonen "/ illa mådde jag då vill jag lova ! Älsklingen ställde sig och stor städa lägenheten, det behövdes . Allt damm rörs ju bara runt när man damsuger så det är ju bara att göra det  var och varannan dag "/ svin kul. Men så är det när man flyttar ja.

Nu ringde älsklingens telefon och det är trotligtvis hans far :)

Ska nog kanske ringde till min far och säga att han kan komma upp och lämna fis eftersom fredriks bil är trasig !? Han ska ringa imorgon och fråga om han kan lämna in den. Så tills vidare åker vi clio, men fis kan inte åka med än, eftersom liner och bilstol är kvar i fredriks bil som står på hans firma "/ Fredrik ska ta med det hem imogron när han åker hem från jobbet

BVC imorgon då :) Skönt att få komma dit och prata lite :P

Mamma har ställt sig i bostadskö åt mig . En tvåa uppe på Alboga eller här uppe Husbybacke :)

// Mamma angeliicaaa


jag älskar dig <3




våran tid tillsammans är en bästa tiden i mitt liv.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


jag älskar dig <3



Du är det bästa som hänt mamma gubben <3 !

18 år då ;D

Jaha, då var man 18 då ;D Haha. Visst det är en upplevelse det också :) Fyllde i söndags då då :) Jag fick massa fina saker som jag ska ha tills jag flyttar :) Jättefina handdukar tex :) DOm fick jag av Tuula och Pelle :) Jag fick även pengar, pressentkort och andra saker :) Jag fick jättefina kaffemuggar av min kära svärfar och Anette :) Filippa K muggar ;D Lär varit väldigt dyra :P Smörgåstårta blev det att äta och det är tur att man beställer så mycket som man gör men när bara Foffe hade tagit två gånger var det dags att ta fra det andra tårtan :P Och då hade jag knappt inte ens tagit min första gång ;) Haha. Han är glupsk han ;D Haha. Men det är just därför han är så himla speciell , min bror :)
Efter smörgåstårtan blev det kakor och tårta ;D Väldigt gott :D om jag säger så så skulle jag kunna fylla år betydligt oftare än vadjag gör :D Typ sissodär 3-4 gånger om året :P Men fy vad gammal jag skulle bli så fort , 18 år räcker för mig :D Än så länge :)

Jaha, då blir det utång på Fredag :D Med girlsen i klassen :D Vi som kan gå ut o man säger så :) Det ska bli roligt faktiskt, men ännu roligare skulle det varit om Feffe och Josefin kunde följa med ut också :( Men deras tid kommer den också, men inte förrän senare det här årte :( Kommer sakna deras skratt där ute på krogarna ;) Nu låter det som om jag ska gå ut varja helg eller något, men de´t ska jag inte. Jag har ju mitt lilla Hjärtetroll att ta hand om så det går inte för sig inte , men någon gång ibland så är det klart att jag ska ut :) Jag och Fredrik tänkte att vi skulle ta med oss Jenny och Henka ut någon gång vi får väl se hur det slutar ja ;D





Nu är vi redan vakna här ,sedan 04,18. PUUUH ! När klockan var 04, 18 vaknade jag av att Max stog upp i sin säng och ropade på mamma, kollade på vad klockan var och blä vad tidigt. Tror ni att han skulle somna om sen eller? Neheh då. Så nu har Max ätit frukost , klätt på sig ioch bytt blöja och sitter nu i soffan och kollar på Richard Scarrys äventyrsvärl. eller vad det heter? Han verkar tycka det är ganska bra :) Hihi..
Senare idag kommer Carola hit :D Ska bli kul :) Fredrik och hon ska sätta upp en tv hylla som vi ska byta ut mot den vi har här ;) Den är inte så jätte vacker så et kan behövas :) Vi har ju den som Fredrik hade sina fåglar på :/ Haha..  Tänkte att jag skukke väcka min käraste om ett tag så jag skulle kuna få gå och sova ett par timmar :/ Helt körd är jag . Det tar på kroppen att gå upp såhär tidigt "/

Nu har min älskade Fis sprungit omkring här medans jag har suttit här och skrivit ett tag. Men nu sitter han här och myser så det är väl kanske bäst att jag skulle stänga av datan, och mysa tillbaka lite kanske.
Oj , nu ska det hostas igen tydligen. igårkvällen var ganska hemsk :/ Fredrik var hemma hos mina päron för att hämta lite saker . Tex skulle han hämta Ventoline til min mini älsk "/  Han hostade rätt mycket igår kväll. Och nu med "/  Max fick sitt Ventoline som han skulle, men sjävklart hjälpte inte det igår. Men när han hade somnat hoppade jag ner i badet :) Skönt :) Mina eksem är ju så jävliga så var tvungen att mjuka upp kroppen lite gran så det inte kliar så mycket på mig ! en när jag ahde legat i badet en stund så kommer älsklinge och knackar på för då hostar fis så han håller på att spy "/ BBLÄÄÄ ! Jag HATAR hans hosta ! Den här gången är det väl också bara snor som rinner bakåt också :/ och sen är det hans mage som är helt fuck up! Jag ska ju till BVC på onsdag så ska prata med Åse då och se vad hon säger :/ Har ju gjort det förut, men det är lika bra att göra det igen menar ja. Hellre en gång för mycket än en gång för lite :) Det är ju det som är till för menar jag ;D Haha. Jag hoppas på att jag kanske får något jag kan göra för att hans mage inte ska bli helt CP ! Det är så himla jobbigt . Det är så synd om honom när han står och gråter för att han skahålla emot när han ska bajsa :S Hmm , Han äter ju knäckebröd och havregrynsgört och massa saker med fibrer i . Vad mer ska jag göra?! Någon som vet något får gärna säga till :D

undra när mini älsk sover middags idag :D

Nu ska vi tydligen bada :D och det kan jag bjuda på fast klockan är så lite som den är.

Nu börjar min mage bli hungrig också, kanske skulle äta lite gran ? Hmm, undra cad som finns hemma :P ?!

Skriver mera senare antar jag :)


// Mamma angeliicaaa


sista inlägget som 17 åring ;)

Just ja, så ligger det till :D Imorgon är det dags :S DEt ska bli så satans kul :P Idag var det lit evänner hos ocg och åt tackos och myste :)  Fick fina saker :) Men imorgon blir dfet mera fina saker , hoppas jag iaf  :)

Just nu sitter ja i älslingens lägenhet ochkollar på en film, ska snart gå och sova tror jag. Mamma tyckte jag såg jättetrött ut så ag fick soooooova lite läbngre imorgon än vad det skulle b li bli om jga sov hemma :) Fis fick stanna hemma hos mormor och morfar :) Han har nog saknat dom nu när vi inte varit hemma på två dagar :)  Hihi. Men det gick bra :)

På förmiddagen var Max ute med morfar och åkte snowreisel (eller hur det nu stavas !? ) Först var det inte särskillt spännande, men när dom vände och gick hemmåt skulle det åkas :) dom var ute så fis inte ens hann astt åta lunch innan han somnade och sov TVÅ TIMMAR middag ?! Oj, han somnade ine tidigt ikväll nej , jag vet. Det var tur att han åt väldigt sen frukost och att vi åt ganska snart efter att han ätit .

Joseifne ringde till mig idag på efteriddagen och frågade om jag skulle gå ut ikväll, men som jag har sagt förut så vill jag vara hyfsad pigg imorgon nä rja gfyller :)  Men näsdta helg bär det av ut och blir utågng :D


Tänker på att jag och min älslibng snart varit tillsammans i två år? Undra cvart tiden försvinner? Känns inte som det är två år sen?! Känns nästan som om det vore igår :) Men ja älskar hono lika mycket ändå ;D Om inte mera ;D <3


Tack och hej för min def nu :)

// Mamma angeliicaaa

Parlamentet

Då sitter man här och kollapå parlamentet 10 år ;D Det är skapligt bra må jag säga :) Björn Gustafsson är ju med såklart att dfet är bra :D Nej då, men ändå. Det brukavar kul så :P

Max vaknade nyss, och va helt galen, men somnade om ganska fort, Han vande av en hostasttak :/ Stackarn. Men u sitter han här i soffan emd mig och fredrik och sover :P Han lutar mot en soffkudde så han sitter bra :P Det ser väldigt skönt :P

Just ja, jag beställdfe smörgåstårta förut :P Trodde inte dom skull ehinn agöra den , efterso mjag glömt bort att jag skulle beställa,. Tur att ja beställde från Hemköp :) Deras smörgåstårtor är något jag kan rekomendera . Dom är jättegoda :) Dock lite dyrare än tårtfix, men betydligt gooooodare ! Det lovar jag.

Ska fortsätta kolla på Parlamentet :)

Varför komentera någon annans blogg och vara anonym? står an itne för vad man skriver då eller?
Hoppas dom som gör så växer upp.. Kan ni inte såt för vad ni tycker behölver ni heller inte läsa !?



// Mamma angeliicaaa

Huhu :)

Jahaajaa, då sitter man i älsklingens lägenhet och pluggar då "/ Går klite smp segt, det är ju trots asllt fortfarandef lov så. Men vill jag inte sätta mig med arbetet när skolan börjat sen så måste jg sju göra det nu. Det ska liksom vara klart och inlämnat defn 16 Jauari?! Det är inte så långt dit som kanske tycker att det låter. Men tiden går så himla fort och dagar bara springer  iväg nu. VI har födelsedagsar i hela Januari som ska firas hit och dit. Det ska flyttas hit och dit ;)

Älsklingen ligger ibadet så passade på att skriva litre här :P Dagarn har varit bra förövrigt. Max badade hemma hos mormo och morfar och sen åkt vi upp hit :P Det var lite jobbigt att somna här i lägenheten, men det försdtår väl jag. Jag har bara sovit middag här en gång, och så mcyket har vi inte varit här :) men det tgick bra bara han slappna av :)

Ska fortsätta plugga :)

// Mamma angeliicaaa

Äntligen

äntlilgen har vi gjort om i Max rum efter mycket längtan, ville självklart vänta tills han hade fått alla sina julklappar :) Och nu har han fått det. Han fick ju ett bord och stolar av mormor och morfar. Det tar ju en ganska stor del av hans lilla rum , så vi fck göra det bästa av situtionen liksom. Men det kändes bra när vi väl fick iordning allt. Det är så svårt att göra något i hans rrum eftersom det är så litet.



I brist på bilder. Har inte hunnit lägga in bilderna från fis um än ,men en bild på honom har jag ju ;D

Jag sitter här och tänker på vad jag ska ta med mig bort till lägenheten. Det kommer ju bli lite knöligt nu under tiden jag håller på att ta körkort och så då, men efter det ska det ine bli några problem . Mamma har ju lovat att jag får anvnda hennes clio när jag är klar. Det är ju därför dom inte bytt den till en nyare modell samtidigt som dom bytte volvon.. Men cloin är skojig att köra så för min del är det inga problem  att låna den inte om jag säger så :) Det ska bli bäldigt skönt när jag är klar med det ! vilet frihet? tänk att kunna ta en bil och åka och handla själv, vilken lycjka menar jag ;) Så hima skönt bara :) hih.


Undra vad jag ska ta med mig upp till lägenheten ? Undra hur mycket vi kommer vara där? får nog fråga frredrik sen och se vad han tycker.  Vill ju int ehålla på att hoppa fram och tillbaka varje dag liksom. Känns inget vidre bra, varken för Max eller mig :/ aja, det löser sig :) !


// Mamma angeliicaaa

Nytt år :)

Äntligen är det nytt år :) Nytt år -- nytt liv ! Hoppas jag :P Det här året ska det hända massa saker . Det ska gås ner i vikt och bli snygg och smal :O :P Det sla förhoppningsvis flyttas ! Och massa mer :P
Jag ska ju fylla 18 också ! Det gör jag ju på söndag :)
alla mina vänner är väldigt välkomna på Lördag hem till mig för att äta och mysa :) Hös av er om ni vill komma så säger jag en tid ;)

Nyårafton ; Igår var jag och älslkingen först hemma i lägenhyeten och duscha och gjorde oss iordning,
för att senare åka ner till Adde och kissemissen :) Jag måste bara tillägga att den katten ä den sötaste som finns,
och vi är väldiigt bra vänner . Igår satt vi och åt chips tillsammans :) Men nötter var något hon föredrog ist ;)
Nere hos Adde satt vi och drack lite öl och cider och pratade skit , jag somnade visst där runt 21,30 eller något och sov fram till 22,48.
Då vr det bara att hörda ut den där korta stunden so,m var kvar till tolvslaget . Det gick väl lite sissodär :) Haha. Sov lite itll och från, men på tolvslaget var jag vaken som tur var :P Men eftersom han bor nere i stan så var det inte så mycket fyverkerier, eftersom det ä förbud att skjuta raketer där nere.. Men det som vi såg var jättefint :) Fråde mamma i morse om det hade varit mycket här uppe (som vanligt) så svarade hon ja,  Då blev jag lite ledsen eftersom vi inte såg det :/ Skulle med andra ord varit hemma och kollat ;)

Idag ; Om jag säger såhär så ångrar jag att vi gick hem till mig och inte till lägenheten. Eller ångrar och ångrar men fy satan vad seg jag är , och ännu segare var jag i morse när jag vaknade av att en liten Herre kom och slog sin mamma i huvudet med en trasa. Idag blir det väl att bära möbler antar jag, eller vi får se hur pigga vi är på det :P Som sagt var så får vi se när vi piggnar till :P Fredrik åkte hem ett tag så nu sitter här jag ensam, Fis är ute ochgår me dmormor och morfar. Hoppas dom kommer hem mde honom när han har somnat. Annars blir det ingen kul eftermiddag om jag säger så :/ Ja, min son är väldigt bestämd, och hans mamma vill inte ta några oödiga diskussioner.
Ska åka upp till Fredik sen och kolla läget, vi sover nog där inatt också :) Ska bli skötn och slippa mamma och pappa för en natt .


//Mamma angeliicaaa

RSS 2.0